Trabzonspor attı 2-1 oldu şükür.
UsTaD tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bilmem vallahi ya abartmıyorlarsa 🙄
Modeller son ana kadar yağış konusunda değişiklik gösterebilir takip etmek lazım zaten bizde bu konuda Marmara bölgesinde uyarılarda bulunduk sende başka siteleri değil de bizi takip etmeni öneririm.

-
Bu arada bazı forumları bir inceleyim dedim İstanbul'daki yağış çok ciddileşti diyorlar çok kötü şeyler olacak diyorlar bir sizde inceleyin isterseniz 🤔
Abartıyorlar her zaman ki gibi...
-
Sivas attı 1-1 oldu.
-
Günler birbirinin kopyası gibi geçiyor hep aynı şeyler psikolojim bozuldu

Sabah 07:30 akşam 17:30 çalış eve gel yemek ye yat. Hemen psikoloğa gitmem lazım.

-
Skor
Maçlar Devam Ediyor
Dinamo Batumi 1-0 DG Sivasspor
Trabzonspor 1-1 Molde FK
Galatasaray 0-0 ST Johnstone
Şu takımlara da diş geçiremiyorsak içler acısı durum ile karşı karşıyayız.
-
Epic Games bu hafta iki farklı oyun hediye ediyor. Oyunlardan ilki macera oyunu olan A Plague Tale: Innocence. Oyunun Steam değeri ise 250 TL. Hediye edilen diğer oyun ise bulmaca macera oyunu Minit. Onun da Steam değeri 18 TL. Şu andan itibaren 12 Ağustos 2021 Türkiye saati ile 18:00'e kadar oyunları Epic Games'ten kütüphanenize eklerseniz, oyunlar tamamen sizin olacak. Oyunların mağaza sayfalarını aşağıda bulabilirsiniz.
-
Eşit ağırlık yks için daha iyi gençler benden söylemesi yine de kendi tercihleriniz.
-
lifted -14 Cape 4200 olur mu sence
Bu değerler olursa yanına
içmeye gelirim Başkan. 
-
Ben tekbire inanırım tevekkül oluyor sonuçta ama İzmir Marşın okununca neden yağmur duruyor onu anlamıyorum.
Biz de yapıyoruz bu bilgimiz yokken konuşuyoruz bir an önce değişmesi lazım demek istedim başka yere çekmek istemedim kusura bakmayın 😔
Yok canım Arda kardeşim estağfirullah. Olayların öncesi var demek istedim. Baştacısın abim.
-
İzmir marşıyla yangın ne zaman durmuş Allah aşkına bilgisi olmayan insanlar konuşmasa keşke 🤦🏻
Dün tekbîr getirmekle ilgili attığım tweet; insanlara bir an evvel yangında ne okuyacaklarına dâir bir zikir telkîn etme amacıyla acele olarak atılmış bir tweettir.
Yangın söndürmek için neler lâzım olduğu, itfâiye ekiplerinin ve helikopter gibi vâsıtaların kullanılması gerektiği herkesçe bilinmektedir, zâten Kur'an bize sebeplere sarılmayı emretmektedir ve bu her müslüman tarafından bilinmektedir, yetkililer de vazîfesinin idrâkindedir.
"Sözün uzunu ahmağa söylenir" kâidesince bizim paylaştığımız hadîs-i şerîfe îtirâz edenler ancak kötü niyetli kimseler olabilir.
İzmir Marşı okununca yağmurun durduğuna inananlar, tekbîr getirilince Yüce Allâh'ın yangını söndüreceğine neden inanmıyorlar.
Tabîki her hâlükârda sebeplere sarılmak İslâm'ın emridir, bu konu tartışmasızdır. Biz sâdece bilinen bir şeyi tekrarlamak yerine ekseriyet tarafından bilinmeyen bir şeyi hatırlatmak istedik.
Tam paylaştığı açıklama budur. Başka yerlere çekmeyelim.
-
İyi o zaman sıkıntı olmadan söndürmüşlerdir
Büyük ihtimalle öyle olmuştur.
-
Bana abartı geldi Yusuf. Her gün böyle irili ufaklı tutuşmalar oluyor zaten malum sitenin abartması işte.
-
Daha yeni çıkan bir haber abi son dakika
Yangın Bolvadin ilçesinde çıkmış, ben o ilçeye araçla 10 dk uzağım yanan yeri de videodan izledim. Çok küçük bir tutuşma olmuş yangın bile denemez.
-
Son Dakika: Afyonkarahisar'da ormanlık alanda yangın çıktı. Yangının yayılmaya başladığı bildiriliyor.
Yusuf Kaynak var mı? Yerel haberlerde bile görmedim duymadım.