UsTaD tarafından yazılan gönderiler
-
-
Selamün aleyküm arkadaşlar nasılsınız haliniz keyfiniz nasıl.
Aleyküm
hoşgeldin bizler iyiyiz sen nasılsın? Siteye Kaçak göçek girip çıkıyorsun. 
-
Günaydın HS ailesi herkese iyi günler
Alper sana da günaydın hayırlı günler adamım.

-
Selamun aleyküm herkese hayırlı sabahlar
Aleyküm selam, hayırlı sabahlar adamım.

-
Hayırlı günlerr. Nasılsınız?
Sana da hayırlı günler Saadet. İdare ediyoruz günlük işler her zaman ki gibi, sen nasılsın bakalım?
-
Yok adamların arabası erimiş biz burada boya catlayinca üzülüyoruz diyorum
Tamamdır Eren'im. Kusura bakma yanlış anladım özür dilerim.
-
35 derecede tampon çatlamış burada bizimde üzülüyoruz 😂
Gerçek değil mi? Bunu mu demek istedin Eren?
-
Kuveyt gölgede 50 derece Güneş altındaki sıcaklık 70 derece.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Anlık Ruh halim.
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Hayırlı sabahlar hayırlı günler
Hayırlı sabahlar, Hayırlı günler.
-
Hayırlı günler.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Merhaba arkadaşlar, bu paylaşımın yeri burası mı? Emin olamadım . Aşağıdaki sitede paylaşılan uzun vadeli tahminler çok can sıkıcı değil mi ? Tutarlılığı ne kadar , ciddiye almalimiyiz?
https://effis.jrc.ec.europa.eu/applications/seasonal-forecast
Sade2020 attığın linkte Ecmwf'nin aylık yeryüzü sıcakları ortalaması ve yağış ortalaması anomalisi var. Yani aylık ortalama sıcaklık ve aylık ortalama yağış anomalisi, tutarlılıklarını yüzdeye vuracak olursak %70-80 tutma oranı var çünkü ortalama vermiş. MGM'de Ecmwf'nin bu ürünlerini baz alarak aylık ortalama sıcaklık tahmininde bulunuyor.
-
Arkadaş bu MGM bir uyarı verdi İstanbul'a yanıldı dünde Kocaeli Sakarya için uyarı yaptı yine yanıldı insanların güveni kalmadı artık bu nedir böyle.😄
MGM yanıldıysa, Ecmwf yanılmıştır.
-
SameT. Soru soruyorsun cevap yazıyorum gülücük atıyorsun? Cevap mı komik anladım?
-
😔😔
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.