12 Dev adam olimpiyat elemelerine iyi başladı
B Grubu ilk maçında Uruguay ı 95-86 mağlup ettiler.
Tebrikler :alkıs: :alkıs:
12 Dev adam 2. Maçında da Çekya'yı 87-70 mağlup ederek yarı finale yükseldi.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur12 Dev adam olimpiyat elemelerine iyi başladı
B Grubu ilk maçında Uruguay ı 95-86 mağlup ettiler.
Tebrikler :alkıs: :alkıs:
12 Dev adam 2. Maçında da Çekya'yı 87-70 mağlup ederek yarı finale yükseldi.
Hayırlı sabahlar, hayırlı günler. Fotoğraf anlık ve bana aittir.
Ahmet Ağaoğlu: "Abdülkadir Ömür için Manchester City'den gelen 23 milyon euroluk teklifi kabul etmediğim için pişmanım."
Fenerbahçe taraftarı Avrupa'nın meşhur sanatçısı Fonseca'nın paylaşımlarına Come to Fener yorumları atıyor. ![]()
Ağaoğlu Eskişehirspor hakkında konuştu.
Ağaoğlu yanlış yapıyor, Kulüp ile şahıslar farklıdır. Bir büyük klüp başkanına yakışmıyor.
Trabzonspor'da Hamsik, Gervinho, Bruno Peres ve Koita için yıllık toplam 2.1 M€ imza ücreti ödenecek.
Trabzonspor'un gelirleri 47.7 M€, bonservis giderleri 22.5 M€, net transfer gelirleri ise 20.1 M€ olarak açıklandı.
Hayırlı günler herkese.
Bende bina kliması alem derim Sahutt
Bina klimasını dün keşfettim, Mustafa abimin bodrum kliması var güzel beğendim. ![]()
Hayırlı akşamlar, Afyonkarahisar'dayım gece battaniye ile uyuyorum.Bu şehir bir harika. ![]()
Marek Hamsik: "Trabzonspor ile görüşmeleri İstanbul'da yaptık. Şehir, İstanbul'da sanıyordum."
sürprize gel
Geldik. ![]()
Birleşik Krallık 22.868 yeni vaka sayısı bildirdi.
FIFA kokartlı Türk hakem Cüneyt Çakır, kariyerinin en önemli maçlarından birine çıktı. Hırvatistan ile İspanya arasında oynanan Euro 2020 son 16 turu maçı ile Cüneyt Çakır, Avrupa Şampiyonaları tarihinde 9. kez görev yaptı ve turnuva tarihinin en çok maç yöneten hakemi rekoruna tek başına sahip oldu.
A) Kafa yarar B)araba hasarına yol açar C) insanları kapalı alana koşturur.
E şıkkı ; Hepsi ![]()