Konuları karıştırmayalım, transfer konusu farklı arkadaşlar.
UsTaD tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Sahutt eline sağlık :okey:
-
Anlık iletelim. Sergen Yalçın ve Nuh Cebi Emre Kocadagın evinde görüşmeye basladılar.
Sanırım Sergen ile anlaşılacak.
Aynen abi dediğin gibi oldu.
Beşiktaş, Sergen Yalçın ile anlaştı.
-
İşte Bakan Koca'nın açıklamaları:
Bu gurur milletimize ait. Bundan sonraki safhada gönüllülere yapılıp etkinliğini görmüş olacağız.
Bugün ilk gönüllümüze huzurlarınızda aşıyı yapmış olacağız.
Faz-3 safhasına gelen aşı da özellikle etkinliğini görmek istiyoruz ve devamında yaygın kullanıma geçmiş olacağız.
İlk gönüllümüz Yasin bey yanımızda arz ediyorum.
-
SON DAKİKA: Türkiye'nin yerli COVID-19 aşısının adı 'TURKOVAC' oldu.
Sağlık çalışanlarımızı ve Devletimizi tebrik eder bunun gibi daha nice başarılara imza atmalarını dileriz.
-
Bakalım Almanya kızmış mı? Evet kızmışlar #Bizimsucuklar.
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Dün oynanan Kuzey Makedonya-Hollanda maçında tekrarı pozisyon zanneden TRT spikeri.
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Bir erkeğin max mizah anlayışı bu olmalı =D
Gül gül öldük değil mi?

-
Gareth Bale: "Sergio Ramos'un gelecek sezon nerede oynayacağını biliyorum."
Muhabir: "Nerede?"
Gareth Bale: "Savunmada."
-
Ahmet Nur Çebi, Kulüpler Birliği Başkanlığı'ndan istifa etti.
(TRT Spor)
-
Günaydin

Sana da günaydın kkkirem
-
İngiltere Milli Takımı'nda Mason Mount ve Ben Chilwell, Kovid-19 testi pozitif çıkan Billy Gilmour ile temas ettikleri gerekçesiyle karantinaya alındı.
-
Deprem 5.5 Akdeniz

-
SameT. video yüklemek için aşağıdaki linkten galeri bölümümüze ulaşabilirsiniz.