Çağrı Erdal Karamürsel iyi örtü almış. Konumunda nasıl geçti sistem.
UsTaD tarafından yazılan gönderiler
-
-
Evet 10 cm bile konumum adına güzel örtü kıyı şehriyiz sonuçta öyle efsane sinoptiklerinde her kış gelmesi tabi kolay olmuyor nasipte varsa
Seneye de Bol yağışlı bereketli kış olur inşallah
-
Gelecek kış sezonu da güzel geçer inşallah bu kış bir efsane aldık gelecek sezon 25 Şubat 1987 Kovalamak isteriz 10 Günlük kar ve 1 metre üstünde kar örtüsü :D

Semih Ö. bence 10 cm'e razı ol. Gelecek kış 10-15 cm konumuma yağsa yeter. Fazlasında göz olunca gelmiyor.
Senin ortan yok. Hep Nirvana'sın 
-
Abi benim memleket Yeniceyi de öneririm %90 ormanlık ve sistemlerde güzel de kar alır genelde Eskipazar da var tabi

Yolum düşerse denk gelirsem, gitmeyi görmeyi isterim elbet.
-
Çaycuma da fena değil de kar açısından Merkez ile aynı yüksekleri dışında bence
Ben köyüne gittim. Baya yüksekte dağ kenarında bir köydü. Kışın zaten yolları kapanıyormuş.

-
Devrekani ve Karabükte Ovacıkta aynı şekilde her sistem kesin karlı geçiriyor neredeyse
Doğrudur. Azdavay hem yaşanası güzel doğası ile hemde karasallığı ile benim tercihimdir. Diğer söylediğin yerler belki daha güzeldir. Sonuçta Batı Karadeniz'li sensin benden daha hakimsin. Geçen yaz Çaycuma'ya gelmiştim. Hatta Zonguldakli67 ile görüştük çayını içmek nasip oldu. Sağolsun.
-
Semih Ö. Eflani 900 metre rakım. O birikim normal. Ama Batı Karadeniz'de Azdavay'ı tek geçerim.
-
Yağış hızlandı kara cevirme evresinde 200 metre ustu başlamıştır
Zonguldakli67 yoğun kar eder kesin bak. Benden söylemesi. =D
-
Yine boş geçtik yeter valla o kadar takip ettik kaç sistemdir hep sınırda kalıyoruz bu nedir ya
Bu sene sistemlerin gözdesi Zonguldak'a böyle sitem etmemelisin bence, hakkını verdi. Efsaneler geldi geçti. Seneye bunu da bulamazsan bugünleri ararsın Semih kardeşim.
-
Afyonkarahisar/Çay 3 saat önce.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
ben Ankarada değilim galiba
Yerguney Elmadağ kayak merkezinde normaldir.
-
bursada kky başladı rakım 250 kky var . an itibariyle başladı baya baya kar atıyor
Gözün aydın part12.
-
reisler sizi çok darladım biliyorum son kez trabxon için yoruö yaparmısınız ona göre köye çıkacam yomra rakım 400 Kar ihtimali ufakta olsa varsa bilgilendirirmisiniz
Fevzi Burak Hocam müsait olunca cvp yazacaktır.
-
Tokat olarak kışın çok çekti şimdi ise şov yapacağız
Maşallah maşallah Tokat, Sivas, Bayburt tarafları karasallık olarak en iyi iller.
-
Harici İçerik www.facebook.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.