Ben bu akşamki sistemi marmara için kabul etmiyorum. Daha iyi olacak 1 metre kara gömülcez inş =D
Gfs'ye yön veriyorsun kardeşim. Olmaz böyle.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur
Ben bu akşamki sistemi marmara için kabul etmiyorum. Daha iyi olacak 1 metre kara gömülcez inş =D
Gfs'ye yön veriyorsun kardeşim. Olmaz böyle.
cografyaciburak Hocam öncellikle hoş geldiniz. Bizi onure ettiiniz. Forumumuz sizin gibi Nâif güzel düzgün tahminciler ile değer kazanacaktır. Kişiliğiniz ve üslubunuz takdire şâyân, aramıza katılmanızdan gurur duyuyoruz.
Kar nerdesin lan
Ah Karayel ah önce sen gelmelisin.
Bu sistemde konumum adına burada 5 cm yapsa bana yeter valla ama sürprize açık gibi bakalım akşam güzel çıkacak gibi hissediyorum soğuklar daha güçlü gelir inşallah
Yarım metre kar yağdı yaw konumuna, daha doymadın mı? Hay maşallah.
Arkadaşlar tatmin olamadınız biliyorum. İstanbul'da bende tatmin olmayanlardanım. İnşallah yeni sistemlerde bütün Karadeniz nasiplenir.
Hissedilen -8.2
Rakım farkı.
Semih Ö. çok fazla resim paylaşacaksan galeriden paylaş buraya paylaşınca 1 sayfayı sadece senin attığın resimler dolduruyor.
Beklentimin çok üzerinde bir sistem oluyor
Sen bişey beklemiyordun ki en son gün bile fosladı falan diyordun.
Karadenizli kafası fevri adamız kardeşim ?
Halit kardeşim. Yakın vadede CAN bu işi iyi çözenlerden bu sistemde ne desek bilemem. Değişik şeyler yaşıyoruz. Araçla 15 dk mesafemde olan yer 20-25 cm kar var. Bende örtü yok. O yüzden ![]()
Haydi Karadeniz inşallah sizde az da olsa nasiplenirsiniz.
Arkadaşlar resim yüklerken şu butonu kullanırsanız resim sayfayı kaplar net görünür.
Hocam yanlış anliyorsunuz. Sizin ve burdaki bütün uzmanların bilgisine saygımız sonsuz. Bu forumda bulunmaktan yana çok mutluyuz. Sizin bilginize de güveniyoruz. Sadece birden fazla fikir olması da güzel. Tabii ki bizler birden fazla bilim insanı ve uzmana güveneceğiz. Size de diğerlerine de..
Hocam kimseye bişey dediğimiz yok. Yanlış kelime kullanılmış diye düşünüyorum. Çok güvendiğim Hocam'dan aldığım bilgiye göre yazarsan burda ki tahmin yapan arkadaşların yazdıklarına güvensizlik anlamında taşır. Ben CAN kardeşimin o haritaları hazırlamak ve görsel paylaşım yapmak için 1 gününü harcadığını biliyorum. İşin ucunda emek var her zaman eleştiriye de açığız. Tahmin tutmasa bile eleştirebilirsiniz. Ama emeğe saygı gösterilmemesi benim hoşuma gitmedi. Neyse biz yanlış anlamış olalım. Yoksa Tokatlı kardeşimden de sende de çok memnunum. Sağolun yazıp çiziyorsunuz. Sizinde emeğinize sağlık. Baştacısınız.
çok güvendiğim bi hocamdan bilgi aldım orta akdenizden gelen siklon batı karadenizden gelen cepheyle çakışacak dedi tokat kayseri sivas çevrelerinde yoğun kar yapacak 50 cmye varan kar dedi Halitaydemir Berkayucurum60
Bizde çok güvendiğimiz tahminleri %90 tutan CAN hocamızı takip ediyoruz.