Semih Ö. radar takibi yapmak lazım artık. Bölgen sistemin en şanslı yeri sayılır.
UsTaD tarafından yazılan gönderiler
-
-
Abi tesekkurler semih abi ne zaman AKUSTIK AY SONU aciklamasi yapicak saygilar abi

Ay sonu Akustik için yanlış kapı çalıyorsun Semih abin değil Sinan abin ile iletişim kurman lazım.
-
Havada görürsen belki Salih başka bişey bekleme.
-
Konumumda hava açtı baya noluyor ya açma yokdu hesapta sistem mi gitti yoksa neler oluyor niye açtı hava
Hocam radar takibi yapınız.
-
Hocam rota direkt konya üzerinden o yüzden yağsa bile tatmin edici olmayacak iç anadolunun doğusu ve batısı şanslı ama ortası cidden yazık
Hocam ben Konyalıyım belki ondan olabilir.

-
Geçen sene tek kar gören kıyı şeridi Karadeniz arkadaşlar. Karadeniz geçen sene efsane sistem aldı. İnşallah yine alır. Ama biraz sabretmeyi ve şükretmeyi bilmek gerek.
-
Konya ovası için üzüldüm gecen haberde gördüm zaten çok zordalardı kar örtüsüne ihtiyac vardi ama zor bundan sonra
İç Anadolu her türlü yağışta kar alır bu saatten sonra.
-
Sabahki güncellemede her şey çok farklı ve güzel olur umarım.
Çıkmadık Can'dan ümit kesilmez hocam.
-
Arkadaşlar tek güncelleme ile karalar bağlamayın. Belli olmaz daha çıkmadık candan ümit kesilmez.
-
Tebrikler Galatasaray.
-
Türkiye'ye kar yağmayacak. Direkt gökyüzünden örtü olarak düşecek.
-
Kimse bende yüksek yazamaz. Türkiye komple 1 metre kar alacak. Bu sene efsane kış olarak Tarih'e geçecek. Çocuklarımıza Torunlarımıza anlatacağız.
-
Bence bu sistemle beraber marta kadar 4 sistem daha alacağız
Bende Restine Rest diyorum ve artırıyorum. 8 sistem gelecek 2'si efsane olacak.
-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
The content cannot be displayed because it is no longer available.