Semih Ö. radar takibi yapmak lazım artık. Bölgen sistemin en şanslı yeri sayılır.
Benim yazdığımı okudun mu?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSemih Ö. radar takibi yapmak lazım artık. Bölgen sistemin en şanslı yeri sayılır.
Benim yazdığımı okudun mu?
Semih Ö. radar takibi yapmak lazım artık. Bölgen sistemin en şanslı yeri sayılır.
Abi tesekkurler semih abi ne zaman AKUSTIK AY SONU aciklamasi yapicak saygilar abi
Ay sonu Akustik için yanlış kapı çalıyorsun Semih abin değil Sinan abin ile iletişim kurman lazım.
Havada görürsen belki Salih başka bişey bekleme.
Konumumda hava açtı baya noluyor ya açma yokdu hesapta sistem mi gitti yoksa neler oluyor niye açtı hava
Hocam radar takibi yapınız.
Hocam rota direkt konya üzerinden o yüzden yağsa bile tatmin edici olmayacak iç anadolunun doğusu ve batısı şanslı ama ortası cidden yazık
Hocam ben Konyalıyım belki ondan olabilir.![]()
Geçen sene tek kar gören kıyı şeridi Karadeniz arkadaşlar. Karadeniz geçen sene efsane sistem aldı. İnşallah yine alır. Ama biraz sabretmeyi ve şükretmeyi bilmek gerek.
Konya ovası için üzüldüm gecen haberde gördüm zaten çok zordalardı kar örtüsüne ihtiyac vardi ama zor bundan sonra
İç Anadolu her türlü yağışta kar alır bu saatten sonra.
Sabahki güncellemede her şey çok farklı ve güzel olur umarım.
Çıkmadık Can'dan ümit kesilmez hocam.
Arkadaşlar tek güncelleme ile karalar bağlamayın. Belli olmaz daha çıkmadık candan ümit kesilmez.
Tebrikler Galatasaray.
Türkiye'ye kar yağmayacak. Direkt gökyüzünden örtü olarak düşecek.
Kimse bende yüksek yazamaz. Türkiye komple 1 metre kar alacak. Bu sene efsane kış olarak Tarih'e geçecek. Çocuklarımıza Torunlarımıza anlatacağız.
Bence bu sistemle beraber marta kadar 4 sistem daha alacağız
Bende Restine Rest diyorum ve artırıyorum. 8 sistem gelecek 2'si efsane olacak.