221 km'lik Mardin Kanalı.
UsTaD tarafından yazılan gönderiler
-
-
Beşiktaş, bonservisi elinde olan Alex Teixeira ile görüşüyor.
Teixeira yıllık 3 milyon euro maaş istiyor.
Beşiktaş'ın teklifi;
Yıllık 2 milyon euro maaş
1.5 milyon euro bonus
2+1 yıllık sözleşme
İtalya'n gazeteci: NicoSchira
-
Neymar, Brezilya'nın tüm zamanların en iyileri arasında şimdiden yerini aldı.
Pele'ye 𝟙𝟘 gol uzaklıkta.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ereğli ye taşınma durumumuz var babamın görevi dolayısıyla 1-2 sene içerisinde kesin olmamakla birlikte bakalım hayırlısı
Hayırlısı Olsun bakalım.
-
Güzeldir tabi abi ama sadece 2 defa gittim topu topuna bence Merkezden daha bile güzel kestane dersen daha var o zamana abi gidilir :'D Kdz Ereğli Çileği de ünlüdür bu arada
Zaten kestane zamanına daha var, Ekim, Kasım gibi Ereğli'den geçerken yol kenarında bile bir sürü kestane ağacı gördüm. İstanbul'da Belgrad ormanında var, tabi ben gitmeden önce talan etmemişlerse buluyorum yoksa yok.

-
Ereğlide daha kuvvetli bir yağış vardır muhtemelen
Ereğli güzel yer, Kestane toplamaya ne zaman gidiyoruz Semih?

-
Radar'a göre Anadolu yakası iyi yağış alıyor.
Gebze tarafı daha şiddetli.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Selamun aleykum hayırlı sabahlar
Aleyküm selam, Hayırlı günler, Hayırlı haftalar herkese.
-
İngiltere'nin Hırvatistan'ı mağlup ettiği karşılaşmada oyuna sonradan giren Jude Bellingham, Avrupa Şampiyonaları tarihinde forma giyen en genç isim oldu.
-
İyi Geceler HS Ailesi
Hayırlı geceler Mustafa.
-
Kolombiya-Ekvador maçı başlıyor.
Ekvador'un kadrosunda Fenerbahçe'li Enner Valencia oynuyor.
-
resmen gök delindi diyebilirim
Sarı kütle yakalamışsın hadi iyisin.
Whisper abi mesela şu dizelerde "kötü" manası var.
Dilerim yavuz nazarlardan emin etsin ilâh
Kaddine eğri bakanın kâmeti olsun kûtâh
(Âşık Ömer)
-
Hayır. Öncelikle köktürkçe zamanından b ile kullanılıyor sonra Uygurca döneminde w li şekilleri görüyoruz. Biz bu sese "çift dudak v si diyoruz. Damak dudak birleşimiyle geriden gelen bir v sesidir. Ardından harezm Türkçesi zamanına geldiğimizde kelimenin artık v sesine sızıcılaştığını görüyoruz.
Ayrıca yazdığınız doğru. Yabız olacak. Yanlışlık yapmışım. Başka bilgiler ile karıştırdım.
Bilgi için teşekkür ederim, ben bilmediğimden sordum "W" harfinin sahibi bizmişiz demek öğrenmiş olduk eline sağlık. :olumlu:
-
Önce alışveriş sonra sonra fiş. "Ayşegül Atik"

Sen sınavlarından iyi sonuç almaya bak, gerisi önemli değil hallolur. Gönlünüzden geçen hayaliniz gerçek olsun.