UsTaD tarafından yazılan gönderiler
-
-
Belçika'nın nüfusuna oranla sahip olduğu bu takım cidden acayip birşey
Bu devşirme oyuncu bi bizde yok sanırım.

-
Peki hocam siz de haklısınız 😊
Hitap önemlidir Mustafa kardeşim benim iyi işler çıkarıyorsun eline sağlık. :alkıs:
-
Yorum yapın be yorumsuz kalmaz bu maç
Mustafa içinde kötü niyet yok biliyorum ama böyle mesaj yazarsan yanlış anlaşılabilirsin emri vaki olmuş gibi bunun yerine şöyle yazsan daha uygun olur;
"Arkadaşlar bu maç hakkında görüşlerinizi fikirlerinizi yazarsanız sevinirim" gibi.
-
Geçmiş Olsun Eriksen. :alkıs: :alkıs:
-
Biri bitiyor, biri başlıyor. Haydi bakalım Futbol şölenine devam.
Finlandiya-Danimarka
Bugün Saat: 19:00
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
İyiyiz iyiyiz atalım şu ölü toprağını üzerimizden italya maçının psikolojisini atlatırsak 6 puanla paşalar gibi çıkarız bu gruptan. Yalnız bu galler defansının italya ile karşılaşmasını düşünemiyorum
E Bakam, inşallah diyelim.
-
İsviçre'nin 1 puan alıp, 3 puan kaybetmesi İsviçre teknik direktörüne yazar.
-
çok iyi skor
Bizim için iyi ama, biz iyi miyiz?
-
Danny Ward > Uğurcan Çakır.
-
2k ne demek tam olarak *
2000 TL.
-
Aslında güzel grup en iyi 6.nında cıkacagını düşünürsek gruptan çıkma şansı yükseliyor takımların. Ha 1. Cıktın ha 6. Farketmez sonuçta zor rakipler her turda çkarşına çıkar zaten. O yüzden şike teklifi olanlar özel mesajdan ulaşabilirler 1.000hs puanına 6gol yerim :'D
Vayyy.
E Bakam.

-
İsviçreyi maçın favorisi olarak görüyorum ama inşaallah berabere biter bizim için beraberlik daha avantajlı olur
Şu an maç denk, İsviçre daha teknik bakalım ne olur?
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.