Galler az daha atıyordu, İsviçre kalecisi Müthiş çıkardı. Şimdi de İsviçre güzel bir vuruşla pozisyon buldu. Bu sefer Galler kalecisi çıkardı.
UsTaD tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ben 2haftadir 6 puan aldım ama sıralamam değişmedi hadi ateistler bunu da açıklasın =D
Matematik bilen Ateist aranıyor.

-
-
sorun zaten led sorunu onda suphe yok. diger sorunlar yok ve tv eski ise olagan bir sorunudur. fakat power ile ilgili bir led hasari ise en kisa zamanda servis yada iyi bir ustaya goturulmesi gerekir yoksa problem buyur.
degerli
uyeleri
herkezin tvleri lcd led vs pahali ve buyuk urunler. aklinizda bulunsun herhangi bir elektriksel problemde bu cesit beyaz nokta, noktalar gordugunuzde tv yi prize takmadan direk servis yada tamirciye goturun power devresini vs. tamir etsinler. bu tv de kalici buyuk hasarlara sebep olur. bu arizanin sebebi genelde pc konsol vs gibi goruntu kaynaklarinin kacak akimindan ve dis kaynakli elektriksel dalgalanmalardan meydana gelir. tamiri cok basittir ama zamanida goturmezseniz hasarlar kalicidir.Altına imzamı atarım.
-
hocam hicbir darbe almadıgına cok eminim ben. sizin dediginiz gibi 500-1000 arasıysa cık iyi fiyat cidden ama samsung servisi ile konustugumda bana 5k dediler led degisimi icin
Servis para tuzağıdır.
%99 LED problemi. -
-
Henry Ford sanki darbe almış gibi duruyor orası, birisi parmağı ile kuvvetlice bastırmış gibi. Bu LED arızası gibi geldi bana, oradaki LED yanmış gibi tanıdık bir TV tamircisi değişebilir. Markasına ve yılına göre , 500-1000 TL arası tutar diye düşünüyorum.
-
Power supply, güç kaynağı 220 volt elektriği, bütün donanımlara gerektiği kadarını ayarlayarak gönderen parçadır. 300-600 watt arasında değişkenlik gösterir. Bilgisayarda'ki ani güç değişiklerini önler.
-
Dün Konya Beyşehir'de gerçekleşen dolu yağışı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Yok abi PC de 600w guc kaynagi varda
Eren 1 watt 1 volt eder. Amper değeri 1'den hesaplarsak o yüzden dedim abim.
-
600watt yakarmi Zonguldakli67
Evdeki cihazlara 600 volt ver. Dene bakalım ne olacak?

-
Çamlıcaya gelir mi o kütle
Vuracak gibi duruyor, ama yeşil kütle, kısa bir yağış geçişi olabilir.
-
Bence Faz'ın birinde voltaj yüksek geldi. Akım korumalı sigorta, ve elektronik cihazlarda özellikle TV'lerde akım korumalı priz kullanılmalı benim kullandığım şöyle bişey;
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Tekir ile yağmuru izliyoruz.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Kırmızı kütleler Bahçelievler, Zeytinburnu tarafını vuruyor.