UsTaD tarafından yazılan gönderiler
-
-
Kışlar kötü de geçse hiç kar yağışı görülmemiş bir kış mevsimine az rastlarız bu yüzden en azından havada da olsa bir iki tane kar yağışı alabileceğimize inanıyorum. Tabii bu örtülü kar umudumu yitirdim anlamına gelmiyor Ocak ortası sistemine güveniyorum bize güzel şeyler sunacak. Tamamen tahmin dışı hislerim ve düşüncelerime bağlı olarak söylüyorum bunları.
Bunu buraya alalım Y_usu_f
-
Gecemiz Mübarek olsun. ??
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Bu geceden itibaren İzmir ağırlıklı olmak üzere kıyı Ege'de yağış olacak. Yarın gece saatlerinden itibaren ise etkisini kaybedecek.
Radar takibini windy den yapacağım. 4 -5 Ocak civarı iyi yağışlar alabiliriz takipteyim.
He şöyle yaw değişik arada mesajlar yaz.
-
Doğum günü olan arkadaşlar iyi seneler.
-
Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Sivasspor karşısında alınan galibiyetle 2020 yılında en çok puan toplayan ve en yüksek puan ortalamasına ulaşan teknik adam oldu. 29 maçta 60 puanla 2.06 puan ortalamasına ulaşan Yalçın’ı 31 maçta 58 puan toplayan ve 1.87 ortalama yakalayan Fatih Terim takip etti.
-
İki el sıkasım geldi =D

-
Modellerin Ankara boşluğunu keşfetmediği zamanlar :-D
-
"Hiçbir kuş güneşten sonraya kalmaz." dedi bilge. "Ve her kuş, kendi dilinde ettiği zikirlerle, sabahı alkışlarla karşılar. Sen de Güneşten önce kalk, duaların ve zikrin kuşların zikir seslerine karışsın. Bütün bir kâinatla beraber Rabbini an!"
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Ne taç kalmış ne çizgi hepsini götürmüşler
Aykut Kocaman.
-
Bu top taça çıkmış net
"Taç"ımızı çalmışlar

-
Whisper abi herşey bu konuşmadan sonra başladı.
-
10 dakika sonra Rize - Konya maçı başlıyor. Yenersek 7.sıraya yükseleceğiz.
Haydi be Rizem.
Sizi yeneriz.
-
Ben acemiyim az az sıkıyorum sakatlık olmasın
Sistem gelene kadar öğren bu sıkma işini ilerde lazım olacak abi. =D
-