UsTaD tarafından yazılan gönderiler
-
-
wriscuttern o kırmızı kütle benim konumum oluyor.

-
Abboouuu ne gök gürledi konumunda, fena geliyor sanırım.

-
Puan tablosunu da yapayım averaj iyi değil benim
Nasıl olsa herşey sende, 2 eksik 2 fazla yazarsın düzelir.

-
Çok garip şeyler olmuş ilk galibiyetler ilk mağlubiyetler seri şekilde yenilgiler
Şey mi dostum? Yine yangınlar yine ben.

-
Bugünkü maçları izleyecek misiniz ?
Elbette, böyle turnuvalar kaçmaz.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
İlk yenilgimi aldım riskli bir tahmindi zaten 1 gün önce 9.5tu 1 gün sonra 13.3 oldu en düşük havanın bulutlanmasının dezavantajı işte bana ilk mağlubiyetimi tattıran Angora yı tebrik ederim 😂
Bu değişikliği görünce mesajını düzenleyebilirdin.
-
🇩🇪 4-1 🇹🇷
🇹🇷 0-1 🇭🇷
🇹🇷 1-2 🇮🇹
🇧🇷 2-1 🇹🇷
🇵🇹 2-0 🇹🇷
🇹🇷 0-1 🇭🇷
🇹🇷 0-3 🇮🇹
Türkiye, Avrupa Futbol Şampiyonası ve Dünya Kupası'nda oynadığı toplam yedi açılış maçını da kaybetti.
-
Trabzon, Çaykara, ÇAYKARA 15,1 Kayseri, Melikgazi, KAYSERİ BÖLGE 13,3 Çankırı, Ilgaz, ILGAZ 14,3 -
Cümleten Hepinize Kucak dolusu Hayırlı sabahlar, Hayırlı günler.

-
-
Hayırlı geceler herkese
Hayırlı geceler abeyyy.
-
Bakalım önümüzde ki maçlara Galleri yeneriz diye düşünüyorum inşallah
Bu oyunla Galler'i değil, San Marino'yu bile yenemeyiz, bu şoku atamazsak üzerimizden daha fena olur. İnşallah dediğin gibi olur.
-
Avrupa’ya giderse kafasına vura vura öğretirler 😂
Ama Ligde ben çıktığını gördüm
Avrupa’ya gidince genellikle gelişmeler oluyor
Sana iki örnek vereceğim, başka da yazmam.
Yan topu iyi olan kaleci kornerlerde, altı pas çizgisine kadar açılır, bunu yapmayan kalecinin yan topu zayıftır.
İkinci örnek Rüştü Reçber Barcelona'da yediği golleri izle neden kovulduğunu anlarsın. Umarım anlatabildim.