UsTaD tarafından yazılan gönderiler

Hocam ondan değil çok geride oynadık hiç cesur oynamadık korkak oynadık ama yabancı ülkelerde bu kadar pozisyon gelmiyor yandan bu gün kötüydük Galler ve İsviçre’yi yenersek çıkarız(ama bu oyunla değil)

Mustafa'm ligde'de aynıydı, bu maç için konuşmuyorum. Genel anlamda söyledim. Hiç yan top çıkıp aldığını gördüm mü? Karşıdan gelen toplarda eyvallah. 5 sene amatör kalecilik yaptım az çok bilirim kardeşim.

Maçın adamına gel Uğurcan olmuş Türkiye’de

Çok kötü oynadığımız buradan belli her şey kaleciye gitti bu şans patlayacaktı en sonunda en sonda patladı

Bizim kalecileri en büyük zaafı, baskı altında topu saçma sapan yerlere atması, Uğurcan karşı top kalecisi, yan top sıfır. Avrupa'ya bu haliyle giderse laçka ederler.

İtalyan'lar belki de, bugüne kadar benim gördüğüm en teknik takımı oluşturmuş. Orta sahayı adamlara teslim ettik. Buyur ettik resmen sonra iş defansa kaldı ceza yayında defans yapılır mı? Yapılırsa sonuç böyle olur. Defans'tan forvete pas atarız. Yapacak bişey yok. İnşallah toparlanırlar.

Microsoft, Windows 10 ile ilgili kritik tarihlerin yer aldığı sayfasını güncelledi. Yapılan güncelleme, Windows 10'un fişinin çekileceği tarihi ortaya çıkardı. Peki Microsoft, Windows 10'a verdiği yazılım desteğini ne zaman kesecek?

ABD merkezli teknoloji devi Microsoft, Windows'un yaşam döngüsü sayfasında bir güncelleme yaptı. Yapılan bu güncelleme, 2015 yılında piyasaya sürülen Windows 10'a verilen yazılım desteğinin ne zaman sona ereceğini ortaya çıkardı.

Buna göre Windows 10, "14 Ekim 2025" tarihinden sonra bir daha yazılım ve güvenlik güncellemesi almayacak. Yani Windows 10'un Windows 7'nin kaderini yaşayacağı gün, 14 Ekim 2025 tarihi olacak.

Microsoft'un internet sitesinde yer alan bilgilere göre bu tarih, Windows 10'un Home, Pro, Enterprise ve Educations Sürümlerini kapsıyor.

Ayrıca şirket muhtemelen, Windows 7'de yaptığı gibi Windows 10'da da kurumsal müşteriler için farklı bir destek programı açacak. Ancak bunun nasıl olacağı şimdilik belli değil. Böylelikle, günlük kullanıcılar için yapacak bir şey kalmamış olsa da kurumsal müşterilerin Windows 10 kullanmaya devam etmeleri sağlanmış olacak.

Epic Games bildiğiniz gibi her hafta bir veya birden fazla oyun hediye ediyor. Verdiği oyunlar çoğu zaman başarılı oyunlar oluyor ancak nadir de olsa Epic Games, büyük ismi olan oyunlar da hediye ediyor. İlk hafta NBA 2K21 hediye eden Epic, ikinci hafta Among Us vererek oyuncuları bir az hayal kırıklığına uğratmıştı ancak geçen hafta Frostpunk vererek tekrar oyuncuların gönlünü aldı diyebiliriz.

Bu Hafta Control Bedava

Epic Games'in bu hafta ücretsiz olarak verdiği oyun ise Remedy'nin 2019 yılında çıkış yapan başarılı oyunu Control oldu. Oyunu hesabınıza ekleyebileceğiniz sayfaya buradan ulaşabilirsiniz.

Fenerbahçe kalecilerinden Ahmet Oytun Özdoğan, kulübe veda etti. Bu sezon takımla olan sözleşmesi sona eren 22 yaşındaki futbolcu ayrılığını sosyal medyadan duyurdu.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Fenerbahçe'de geçirdiği uzun dönemin ardından bir süre başantrenörlüğe ara veren Obradovic Haziran ayı sonunda yeni takımını açıklayacağını söyledi.

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra başantrenörlüğe bir süre ara veren Zeljko Obradovic yeniden parkelere döneceğini açıkladı. Ülkesinde Mozzart Sport'a açıklama yapan Obradovic, "Dinlendim, şarjımı doldurdum ve şimdi dönmeyi amaçlıyorum. Nerede çalışacağıma dair ay sonuna kadar karar vereceğim" sözlerini kullandı.

"20 GÜN İÇİNDE HER ŞEY BELLİ OLACAK"

Kendisi için en önemli şeyin motivasyon olduğunu söyleyen Obradovic, özel hayatındaki bazı durumların da hallolduğunu belirterek yeni kulübü için karar aşamasında olduğunu söyledi.

Deneyimli koç taraftarı olduğu Partinzan'e dönme ihtimali ile ilgili soruya, "Orası benim aşık olduğum kulüp, Partizan ve Borac hep kalbimde var olan kulüpler. Ailem ve çevremdeki insanların da görüşü benim için önemli. Henüz kimseyle görüşmedim, menajerim zaten var. 20 gün içinde neler olacağı belli olacak." diye ekledi.

"Profesyonel Futbolcu Alpaslan Öztürk ile 2021-2022 futbol sezonundan başlamak üzere 3 sezon için aşağıdaki şartlarda anlaşmaya varılmıştır.

2021-2022 sezonu için net 5.000.000 TL sabit transfer ücreti

2022-2023 sezonu için net 5.500.000 TL sabit transfer ücreti

2023-2024 sezonu için net 6.000.000 TL sabit transfer ücreti"

2dcoM_1623426025_7053.jpg

Galatasaray Kulübü, Aytaç Kara ile üç yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan ve Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) yer alan açıklama şu şekilde:

"Profesyonel Futbolcu Aytaç Kara ile 2021-2022 futbol sezonundan başlamak üzere 3 sezon için aşağıdaki şartlarda anlaşmaya varılmıştır.

2021-2022 sezonu için net 6.000.000 TL sabit transfer ücreti

2022-2023 sezonu için net 6.000.000 TL sabit transfer ücreti

2023-2024 sezonu için net 6.000.000 TL sabit transfer ücreti"

sPReX_1623426106_2709.jpg