UsTaD tarafından yazılan gönderiler

Selamun aleyküm arkadaşlar.

Pazar akşamı 14 haziran gecesi yurdumuz balkanlardan gelen soguk ve yağışlı hava etkisine giriyor sıcaklıklar 10 ila 12 derece düşüş olacak. Marmara efe batı Karadeniz başta olmak üzere yurdumuzun çogu kesimi etkilenecek.

Şimşek Yıldırım aktivitesi olacağı ve kısmi bölgelerde yogun yağış olma ihtimaline karşı tedbirli olnak lazım. 4 günlük periyot ile pazartesi salı yogun çarşamba perşembe kadar kısım kısım sürecek.

Herkese iyi geceler. Hayırlı cumalar

Aleyküm selam >>>WinteR<<< Usta, eline sağlık. Hayırlı geceler, Hayırlı Cum'âlar.

Benden geçti o işler. İlk günkü heyecan bitti emekliye ayrıldım =D. Benimde favorim sensin askerlik yapmişsın sonuçta havasını iyi bilirsin buraların :)

Favorim derken yanlış anlama M.kaymaz, bilgi bakımından dedim. Benim favori olabilmem için ilk önce bu işlerden anlamam lazım. 850'de -12 görünce kar yağışı gelir derim en fazla bildiğim bu, ben askerlik yaptım. O zaman iki kelam edeyim, senin hatrına, Yazları Sıcak ve kurak, Kışları ılık ve yağışlı. :)

Bulduk şuan görevinin başında =D Harun un şuanda işi olabilir ama kışın coşturur zaten G. Doğuyu. Güveniyorum ona. Ama burada bu alanda heves veren kişilere soylüyorum. Tahmin yaparken iki üç cümle bahsetseler güzel olur. Ha ben sadece yaşadığım yerin tahminini yaparım diyenlere de bir şey diyemem kendine göre onlar da haklı.

Harun'dan memnunuz sever saygı duyarız, ama dersleri çok yoğun oraya yöneldi bence de haklı, bu boşlukta seni bölge konusunda yazıp çizmen benim daha çok hoşuma gider. Kimse Güneydoğu'nun iklimini senden daha iyi bilemez. Başkası yazacağına sen yaz derim bende, favorim sensin. :)

G. Doğu aylardır yağmur almadı. Ben burada yazan bir tane arkadaş görmedim. Tm İstanbul önemli forumun çoğu İstanbul da yaşıyor ona bir şey demem. Ama tahmin yaparken iki üç bir şey G. Doğu ya değinseniz güzel olur.

Güneydoğu'da yaşayan sensin M.kaymaz herkes yaşadığı yer için yazıp çiziyor. Bende senden Güneydoğu ile ilgili yazıp çizmeni bekliyorum. Bu konuda senden daha iyisini bulamayız değil mi? :/

İngilizler de yıllardır kupaya aç. Bu sene sürpriz yapabilirler ucl ve uel de bu sene çok iyi işler yaptılar. Ama defans hattında sıkıntılari var ingilizlerin.

İngilizler'de ne kadar yetenekli futbolcu olursa olsun, Turnuva takımları diye tabir edilen kategori de değiller bence.

Maaşına %50 zam yapılmasını ve Türk Lirası'na çevrilmesini kabul eden Ömer Bayram, yıllık 6 milyon TL'den Galatasaray'la 3 yıllık anlaşma sağladı. (Hürriyet)