Bjk da golcü arayışı
Kolo Muani
Teemu Pukki gündemde der spor haberlerinde
Pukki gelsin isterim, İngiltere Ligi'nde 39 maçta 26 gol atan oyuncu kabulümdür. Süper Lig'de iş yapar.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBjk da golcü arayışı
Kolo Muani
Teemu Pukki gündemde der spor haberlerinde
Pukki gelsin isterim, İngiltere Ligi'nde 39 maçta 26 gol atan oyuncu kabulümdür. Süper Lig'de iş yapar.
Nasıl ki, Arı olmadan bal yapıyorsak, Deniz olmadan da balık yapabiliriz. Yeter ki konu, üçkağıt olsun. ![]()
Filede Rusya yi 3-2 mağlup ettik bunu da yazalım arada kaynar gider.
Mac sonucu 3-2
Vay be maşallah kızlara Rusya güçlü takımdır helal olsun.
3 yıllık anlaşma maaşı yıllık 6.5 milyon Euro
Adam bence yatmaya gitmiş la ben de olsam Beşiktaş’a gitmem söyleyeyim
mustafa28bu işler karakter işidir, böyle konularda Alex'in üzerine tanımam. Aboubakar iyi golcü yada iyi oyuncu olabilir. Devamlı nükseden ve ciddi derecede Futbol hayatını bitirebilecek sakatlığı yüzünden risk almak hayalcilik olur. Yolu açık olsun bakalım.
Ayrıca;
Beşiktaş'ta sakatlık bahanesiyle son 10 maça çıkmayan ve Al-Nassr'a transfer olan Aboubakar'a ilk tepkiler takım arkadaşlarından geldi. Rachid Ghezzal, Valentin Rosier ve N'Koudou, Aboubakar'ı Instagram üzerinde takip etmeyi bıraktılar.
Şaka şaka 3 gün önce Atiba paylaşmış. ![]()
Yine geleceği tahmin eden Simpsonlar çizgi filminden bir kare.
Peki bilen varsa yazsın, Ruslar'ın esrarengiz yayın yapan bir radyo kanalı var. Sadece buzzer yayını yapıyor. "UVB-76" frekans ismi ve radyo frekansının geldiği yer bir harabeden ibaret. Ben bir ara baya takmıştım. ![]()
Aslında normal bir ye
Değişik bir hava akımına sahip olan bir yerdi sanırım. Eskiden makale falan okumuştum. Aklımda kalan öyle.
Sen nerden biliyon abi bunları pubg mobili oynuyo musun?
1-2 ay oynadım Yusuf baktım ki, bana göre değil bıraktım. ![]()
Dış güçler (uzaylılar) kaçırdı.
Malezya uçağı Bermuda şeytan üçgeni diye adlandırılan yer de kayboldu sanırım.
Hile yapmadigim halde ban yemiştim bende pubg ye sinirlenip sekmeme config indirip dosyalara ekledim silahlar hiç sekmiyo mis. Banda yemiyorum
3-4 gün sonra hesabınızda veri değişikliği tespit edilmiştir diye bir mesaj gelirse ve ban yersen şaşırma. ![]()
Genel olarak A grubunda olan herkese başarılar 😂😂
Kendin söylemişsin etiket olunca kiminle yarıştığımı biliyorum diye. Bence etiket yapılıp başarılar dilemek ince bir davranıştır. Rakibe saygı göstermek gibi de algılanabilir. O etiket sayesinde gelen bildirim, tahmin yazmayı unutmuş olan rakibinin hatırlamasına yardımcı olabilir.
Mustafa Trabzonspor'a hayırlı Olsun. Yaşına göre beklenmedik performans sergilerse faydalı olur. Bende kendi fikrimi belirteyim. Eğer karşılaştırma yaparsam Hamsik benim gözümde Holosko'dan bir gömlek daha üstün bir oyuncu.
Telefonunun camı kırık diye alay konusu olan Liverpool'un Senegalli futbolcusu Sadio Mane:
"Aç kaldım, tarlada çalıştım, yalın ayak oynadım, 10 Ferrari 20 elmas saat ve jet almak yerine , fakirlere okul yapıp yiyecek ve giysi yardımı yapmayı tercih ediyorum."