UsTaD tarafından yazılan gönderiler

Kuzey, Orta Amerika ve Karayipler Futbol Konfederasyonu (CONCACAF) tarafından ilk kez düzenlenen Uluslar Ligi'nde ABD şampiyon oldu.

ABD, Colorado eyaletinin başkenti Denver’da oynanan final maçında Meksika'yı ağırladı.

Normal süresi 2-2 biten karşılaşmayı uzatmalarda 3-2 kazanan ABD, şampiyonluğa ulaştı.

Ev sahibi takıma kupayı getiren golleri 27. dakikada Giovanni Reyna, 82. dakikada Weston McKennie ve 114. dakikada penaltından Christian Pulisic attı.

Meksika'nın gollerini ise 1. dakikada Jesus Corona ve 79. dakikada Diego Lainez kaydetti.

Fransa Lig 1 ekibi Olimpik Lyon'un, yıldız futbolcu Pelkas için kulübün kapısını çaldığı aktarılmıştı. Fransız ekibinin yetkililerinin ilk etapta Fenerbahçe'ye 6 milyon euroluk bonservis önerisinde bulunduğu ortaya çıkmıştı.

Bu teklifi reddeden Fenerbahçe yönetimine Lyon'dan yeni bir cevap geldi. Fransız kulübü, Dimitrios Pelkas için fiyat artırımına gitti ve Fenerbahçe'ye 7.5 milyon euroluk yeni teklifini iletti.

Fenerbahçe en az 10 milyon euro istiyor

Bununla beraber Fenerbahçe yönetimi, Pelkas için kararını verdi. Sarı lacivertliler, Pelkas'ı 10 milyon eurodan aşağıya satmaya yanaşmıyor.

Yüzde 20'si PAOK'un!

Öte yandan Fenerbahçe, PAOK ile yaptığı kontratta, oyuncunun bir sonraki satışından %20'lik payı Yunan kulübüne vereceğine dair maddeyi imzalamıştı.

Beşiktaş'ın eski yıldızlarından ve eski antrenörlerinden Guti Hernandez, Mayıs 2019'da alacakları zamanında ödenmediği iddiasıyla sözleşmesini tek taraflı feshetmişti.

Milliyet'te yer alan habere göre, konuyu FIFA'ya taşıyan İspanyol çalıştırıcı, Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'nde (CAS) görülen davayı kazandı. Buna göre siyah - beyazlılar 164 bin 400 euro'yu Guti'ye yüzde beş faizle ödeyecek.

44 yaşındaki teknik direktör Temmuz 2018 ile Mayıs 2019 tarihleri arasında dönemin Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in yardımcılığını yapmıştı.

Fenerbahçe'nin teknik direktör adayları arasında yer aldığı iddia edilen Ukraynalı teknik adam Sergiy Rebrov, Birleşik Arap Emirlikleri takımlarından Al Ain ile anlaşma sağladı.

Öncelikle herkese iyi geceler arkadaşlar. Adım İrem. 22 yaşındayım akhisarlıyım. Türk Dili ve Edebiyatı bölümünde okuyorum. Kelime türetme oyunundaki eski kelimelerin sahibi benim :) valla ne desem bilemedim sevgili mehmet civan şimdilik benden bu kadar :) çok konuşamasam da siteyi uzun süredir takip ediyorum alışmaya anlamaya çalışıyorum :) en kısa sürede aranıza dahil olurum ben de aktif olarak inşallah :)

Ailemize hoşgeldin kkkirem :elkaldıranadam: