UsTaD tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Ya Rabbi ya Rabbi ya Rabbi...
Cum'â günü yüzü suyu hürmetine, Rasullullâh yüzü suyu hürmetine,içinde bulunduğumuz Şâ'ban ayı hürmetine, günahda ki ısrarımızın tevbe-i nasûha tebdilini, İslam beldelerinde ki musibetlerin halâsını bizlere nasib eyle...
Cumamız mübarek olsun İnşaAllah
-
İdrar: Sadece abdesti bozar guslü gerektirmez.
Meni: Şehvetle atılarak gelen katı beyaz sıvıdır. Hem abdesti bozar hem de guslü gerektirir.
Mezi: Şehvetlenme esnasında cinsel organdan gelen ince sıvıdır. Abdesti bozar guslü gerektirmez.
Vedi: Tuvalette kendini zorlayan veya ağır yük taşıma durumunda kişiden gelen katı sıvıdır. Abdesti bozar guslü gerektirmez.
Bu sayılanların hepsi pistir. Bulaştıkları elbise veya bedenin yıkanması gerekir.
-
Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla'ya sunacağı ve O'nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesinde tevbe istiğfar ederek virüs belasından bütün İslam beldelerinin kurtulmasını huzura varmasını; Rabb'im'den niyaz ediyorum.
Gecemiz Mübarek Olsun.
-
Kaymaz yeni yaşın hayırlı olsun. Nice güzel sağlıklı huzurlu mutlu yaşlara.
-
Rabbim beterinden korusun. 2011 senesinde Van depreminde ttk kurtarma ekibi olarak oradaydık. Psikolojik olarak çok kötüydük. Devasa beton yığınlarının altında insanlar bağırıyorlardı. Teknoloji de bir yere kadar. Çok çaresizlikler yaşadık. Domuz damı yaparak blokların altına yerleştirdik. Ve enkazın içine girdik. En ufak bir artçı sarsıntıda bizde zor durumda kalabilirdik. Ama inanırmısınız. O anda insanın aklına ölüm gelmiyor. Biran önce yaralıyı kurtarmayı düşünüyorsunuz. Ben o olaydan sonra günlerce kabuslarla yaşadım uykularımda. O depremde ekip olarak 7 kişi sağ 56 kişi ölü çıkarmıştık. Rabbim bizi bu doğal afetlerden muhafaza eylesin
Zor meslek. Allah yardımcınız Olsun.
-
-
Sabahtan öğlene kadar 30 cm'in üstüne 5 6 cm daha kar yağdı şimdi de 1 buçuk saattir şakır şakır yağmur yağıyo nası bi şehirsin Bolu
Soğuklar çekildi. Sıcaklık arttı.Yağmur yağması normal.
-
İnşallah yağış olur güzel kar yağışı alırsınız.
-
Valden voltran Hocam Mkaymaz21 Hocam'a sorabilirsin.
-
Gem bey napıyorsunuz kalbimiz durdu. Hiç bitmeyen sistem.
-
Trakyada bu durum her zaman bu şekilde çok anlamam ama yinede model takip ediyorum ne zaman bi sistem gelse ya sistemin girişinde sıcaklığın yeterli olmadığı seviyede yağış olur ya da sistem ülkeyi terk ederken yine aynı seviyede yağış olur o da çoğunlukla olmaz sistem güçlendikçe yağış kaybolur -10 seviyelerinde modellerde hiç yağış görmedim desem yeridir çok tuhaf bir yerdeyiz.
Son yıllarda maalesef böyle tepki ab'si olmayınca kuru soğuk yiyorsunuz.
-
Öncelikle yağış sorunu şuan konuşulacak bir mevzu değil kafası karışık olupta soruları olan modeller var. Önce bi cevaplarını bi verelim yağış pazartesi netleşir
:alkıs: :alkıs:
-
Şaka bir yana herkes özlediği kar yağışını konumunda görür inşaAllah.