sistem yakınlaştıkça olasılık artar 28 şubat sistemi adını Gümbür koyuyorum
İyi salladın Enes.Böyle sallanır işte ![]()
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştursistem yakınlaştıkça olasılık artar 28 şubat sistemi adını Gümbür koyuyorum
İyi salladın Enes.Böyle sallanır işte ![]()
30 Şubat 2020 yeni kar tarihi.
31 olsun Hocam belki sistem ötelenir.
CAN Ben bitirdim hocam kışı valla.
24 Şubat 2019 derim.
Bu sene şampiyon kim olur sizce benim favorim Fenerbahçe
Fenerbahçe ya da Galatasaray ikisinden biri diyorum. Bu arada Beşiktaş'lıyım
Ömer Hocam istediğiniz yerde aktif olabilirsiniz sıkıntı yok.
Premier lig
Liverpool 2-0 M. United
Van dijk 14'
M. Salah 90+3'
Liverpool bu sezon ligde hic puan kaybetmedi
Bir beraberliği var. 2 puan kaybı var sadece yenilgisi yok yine de eline sağlık kardeşim.
Rüyamda kıyametin akşam kopacağını biliyordum. Hesap vereceğim korkusuyla. Annem babama bakıyordum onlarda bana çaresizce bakıyordu. Korkudan hep ayakta durdum. Keşke bunları yapmasaydım diyordum içimden.
Bunun ne anlama geldiğini az çok tahmin edebilen abimiz var mı?
Doğru Rüya tabirleme Yusuf aleyhisselam ile son bulmuştur. Çünkü Yusuf aleyhisselam bir Rüya tabiri ile Mısır'a yönetici oldu.
Arkadaşlar soru sorarken biraz daha seçici ve titiz davranalım. Başka bölge sorusu sormayalım. Ya da aynı soruyu tekrar tekrar sorarak Bilal Tan hocamıza fazla yüklenmeyelim. Elinden geldiği kadar size yardımcı olacaktır. İyi forumlar.
Estağrufullah hocam şakasına düşünüp yazmıştım haşa Allah'ın yarattığı hiçbir varlıkla dalga geçmek bana değil kimseye düşmez. Bundan sonra daha dikkatli olurum kusuruma bakmayın.
Estağfirullah kardeşim uyarı yazısı olarak algılayıp şahsi düşünmeyin sakın kimseyi kırmak bizim gibi cahillerin haddi ve harcı değildir. Allah razı Olsun.
Bu sefer Karadeniz kıyıları nasibini alacak gibi tüm yorumlar ve beklentiler bu sekilde.
İnşallah kardeşim güzel kar görürsünüz.
Bolu'ya kar için ümidim yok dedimde sanırım Mikail lafları ağzıma tıkacak :'D
Mikail değil,Mikail aleyhisselam lütfen Allah'ın yarattığı belirli görevlerle görevlendirdiği Ruhani varlıkları böyle konulara malzeme yapmayalım. Ucu başka yere gitmesin. Bu yorumu bilmeden yazdığını umarak bir daha böyle yorumlarda bulunmayacağını düşünüyorum. Bu ve bu gibi ithamlar sözler insanı iman dairesinden çıkarır. Aman dikkat edelim.
ay sonu istanbul bem beyaz olabilirmi?20-30 cm gibi
Beklentimiz bu yönde kardeşim modelleri takip ederek zaman yaklaştıkça bilgilendirme yapacağız.
Konya kar olacak mı
Bende Konyalı'yım Memleket bari bereketlensin kardeşim.
Şöyle güzel manzarada kar altında ne
içilir.
Hayırlı Cum'âlar