İki kişi halen tahmin yapmamış buna biraz üzülüyorum yap tahmin sonra güncelleme et kararsızsan
Bence seni protesto ediyorlar. ![]()
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturİki kişi halen tahmin yapmamış buna biraz üzülüyorum yap tahmin sonra güncelleme et kararsızsan
Bence seni protesto ediyorlar. ![]()
Millet beleş şeye para veriyor bu devirde 😂
En azından Antivirüs programını test edersin. ![]()
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Deniz suyu sıcaklığı anomalisi
Eline sağlık abim. Sayende bilgileniyorum. Yoksa havadan bi haberim.
linkler bozuk tıklamayın virüslü 🤓
Beleş virüs bulamayan da var. ![]()
ya surasi soyle karisiyor ya inanin gunun butun negatifligi yorgunlugu gidiyor. etraftaki herkez neden siritiyosun diye soruyo
Hepiniz on numara kişilersiniz, renk katıyorsunuz. Allah bozmasın.
Yav mehmet civan 'a haksızlık etmeyin. Gece uyumadan önce ne örtüneceğini bile tahmin edememiş boşa endişelenmeyin. :D
Aha size Link'te ettim.
Şampiyonlar Ligi'ne 2. ön elemeden katılacak olan Galatasaray'ın muhtemel rakipleri ise Celtic, PSV ve Sparta Prag oldu.
2. ön eleme muhtemel rakipleri böyleyse play off düşünülmez.Her zaman ucl ön elemeleri zor oluyor.Fener e arsenal sahktar donetsk monaco gibi rakipler çıkıyordu play offta.
Bence denk takımlar, Galatasaray eğer acele edip, karışıklıktan kurtulursa bu turu da geçer.
Fenerbahçe zaten şampiyonlar Ligi'nde ön eleme oynayan en şanssız Türk takımı. Genel'de çok güçlü takımlar denk geliyor.
Amazon'un bu ay ücretsiz olarak verdiği oyunlara baktığımızda şüphesiz en dikkat çeken yapım Battlefield 4. Hatta Battlefield 4 bu sefer Prime Gaming üzerinden değil, direkt olarak Origin üzerinden ücretsiz.
Amazon Prime üyeleri "Prime'daki Oyunlar" sekmesinden Battlefield 4'ü talep ederek oyunun Origin için verilen kodunu ücretsiz olarak alabilir. Bu kodu daha sonrasında PC oyuncuları Origin üzerinden etkinleştirip kütüphanesine ekleyebilir.
Diğer oyunlara baktığımızda ise onların da her zaman olduğu gibi Prime Gaming üzerinden oynandığını söyleyebiliriz. Bu ayki listeye baktığımızda toplamda 10 oyun olduğunu görebiliyoruz. Tüm oyunların olduğu sayfaya buradan ulaşabilirsiniz. Oyunların Steam sayfalarını da aşağıda bulabilirsiniz.
Gençler koşun.
Yarı final de beni geçsin de
Başkan ileri derece tahminciyim diyorsun he. :alkıs:
mehmet civan Hakkında hiç iyi duyumlar yokk 😂. Artık bakacağız günü gelince. Umarım beni kandırmıyorsundur 😅
Saadet , Allah iyiliğini versin. Kahkaha attım. =D
Gsnin de ön elemesi vardı ucl de orda kesinlikle elenir avrupa ligine katılır.Gruptan çıkar dediğim yani avrupa ligi gruplarından çıkar
Bende öyle düşünüyorum. Galatasaray'ın durumu çok karışık, yönetim teknik direktör transfer vs vs. Bakalım bu karmaşa içinde ne kadar hazırlanabilecekler.
mehmet civan direk ecmwf çıktılarını meteocielden önce aliyor strateji yapıyor dikkat edin kendisi çok tehlikeli bir yarışmacı
Final'de karşılaşırsınız muhtemelen.
çok önyargılısın bence Mkaymaz21 abi
Görüş, yorum diyelim. Bende aynı görüşteyim. Sadece Beşiktaş'ın "0" puan alacağını ve Fenerbahçe'nin gruptan çıkamayacağını düşünmüyorum. Bence Fenerbahçe güle oynaya çıkacaktır.
Bu haftaki oyun baya Popülermiş, kaçırmayın diyorlar. Semih Ö.