mehmet civan Teşekkür ederim. Böyle kalsın bari😅. Artık stratejimi yapıyorsun yoksa yüce gönüllü müsün sonuç çıkınca anlayacağım 😂😂
Eyvah mehmet civan=D
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturmehmet civan Teşekkür ederim. Böyle kalsın bari😅. Artık stratejimi yapıyorsun yoksa yüce gönüllü müsün sonuç çıkınca anlayacağım 😂😂
Eyvah mehmet civan=D
Mkaymaz21 sana zor soru sorayım. 4 büyükler Avrupa'da ne eder?
ArdaAlper eline sağlık. Güzel Fotoğraflar için Teşekkür ederiz.
Oda ne şike nedir ki
Hee. Bende yaparım dersin. ![]()
Buda centilmenlik
Şike var şike uyuma Başkan =D
Estagfurullah abem benim özrü gerektirecek durum yok.Ama siz olayi fanatikliğe çekiyorsunuz ayni şeyi fb için yazsaydım gülme emojisi bırakip geçerdiniz.Yani rio ave yenilgisinin hiçbir savunuluacak yani yok.Whisper dayımın dediği avrupa takımlarıyla makas çoktan açıldı bunu demeye çalışıyoruz.
Fanatik bir insan değilim Mehmet'im. Asla olmadım. Rio Ave'ye elenmek değil, sen gazete başlıklarında yazılana göre yorum yapıyorsun. He umrumda mı inan ki bile değil, Hani sezon başında ki Rio Ave Milan'ı dahi eleyecek durumdaydı. Her takım böyle takımlara elenir gider.Böyle maçlar olur geçer unutulur gider. Önemli olan genel başarıdır. Benim demek istediğim bu gazete başlıkları okuyucu çekmek için ilginç başlık atmaktan çekinmezler. Aynısını Fenerbahçe için yazsaydın yada Fenerbahçe aynı durumda elenseydi. İnan o konuda sana cevap yazardım. Selametle kardeşim. Yoksa benim hiç bir takımla işim olmaz. Bütün Türk takımlarının Avrupa'da başarılı olmasını isterim ve gurur duyarım.
Epic Games Store ücretsiz oyun kampanyalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu hafta da 50 TL değerinde olan Frostpunk oyunu ücretsiz oldu.
Oyunu önümüzdeki bir hafta boyunca ücretsiz bir şekilde kütüphanenize ekleyebilirsiniz.
2018 yılında piyasaya sürülen Frostpunk Steam'in en popüler hayatta kalma/strateji oyunlarından birisi olarak dikkat çekiyor. 50 binin üzerinde yoruma sahip olan oyun 'Çok Olumlu' genel ortalamaya sahip.
Ala ala ben derdimi anlatamıyorum. Tmdir abem haklısın ben yanlışım devam böyle :olumlu:
Yanlış anladıysak anlaşıldıysak affola Mehmet, ben senin yorumun üzerinden yazdım. Kusura bakma Özür dilerim.
Whisper abi döktürmüşsün yine. Eline sağlık. :alkıs:
Hayırlı akşamlar Sahutt
Maç sonu.
3 Hafta 5.6.2021 Haziran Cumartesi Kars, Merkez, KARS En Düşük Sıcaklık : 5.5 °C
55KARLIGUNLER başarılar dilerim.
Fİnal serisi ilk maçı 3.periyot sonu.
Kök söktürdü falan da sonuçta Milan ı elemedi. Kimse de küme düşen Rio Ave milan a kök söktürmüştü diye başlık da atmadı. Ama Türkiye şampiyonunu eleyen Rio Ave kendi liginde küme düştü diye başlık atıldı
Gazete başlıklarına göre Futbol takip ediyorsan, kendini yorma Mehmet. Rio Ave Beşiktaş'ı penaltılar ile eledi, penaltı %50 şans %50 beceridir. Milan'a da penaltılar ile elendi. Tuchel ilk senesinde Şampiyon oldu diyorsun, Sergen Yalçın'da ilk senesinde Şampiyon oldu. Böyle benzetmeler ucu bucağı olmaz sürer gider. Tuchel'i PSG kovmuştu onu da söyleyeyim. Chelsea'de Ucl şampiyonu oldu. Bazen maya tutar bazen tutmaz.
Klasman