PSG, 23 yaşındaki sol bek oyuncusu Theo Hernandez ile 5 yıllık anlaşmaya vardı.
AC Milan, futbolcu için 40 milyon Euro bonservis istiyor.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturPSG, 23 yaşındaki sol bek oyuncusu Theo Hernandez ile 5 yıllık anlaşmaya vardı.
AC Milan, futbolcu için 40 milyon Euro bonservis istiyor.
bjk yi eleyen rio ave küme düştü kendi liginde o yüzden dayım doğru diyor kafanızı fazla yormayın
Aynen Mehmet Beşiktaş'ı ekledikten sonra Milan ile karşılaşıp kök söktürüp elinden kaçıran penaltılar ile elenen Rio Ave mi küme düşmüş? Vay be. ![]()
Chelsea teknik direktörü Thomas Tuchel, kulübün sahibi Abramovic’le, ilk kez final sonrası yüz yüze karşılaştıklarını açıkladı.. ( ESPN)
Yarışmada olan arkadaşlar, tahmin yaparken kim ile karşılaşıyorsanız rakibinizi etiketleyip başarılar dilerseniz iyi olur. Unuttuysa bile etiket yapıldığından dolayı bildirim alıp, tahmin yazar. 55KARLIGUNLER etiket yapmayı unutmayalım lütfen.
Daha Çok Göster
Ben sahaya çıkmayacağım. UEFA başkanını protesto ediyorum. ![]()
Saadet gözünaydın. Sanki sonbahar'dan fotoğraf atmışsın gibi, eline sağlık. Tam sevdiğim hava oluşmuş Trabzon'da, fotoğraftan onu anladım. ![]()
8 ŞUBAT 2019
Terraneo: "Ben 8 M €’ya N'Golo Kante için Caen’i ikna etmiştim. Ama Aziz Yıldırım Ozan Tufan'ı aldı."
İyi gecelerr, burada da yağmur bekleniyor kaç gündür ama beklenildiği gibi yağmur yağmadı.
İyi geceler Saadet, radar da son durum böyle kütleler merkezi sıyırıyor. Aksiyon daha çok yarın gibi.
Milli Takım Kadrosundan Çıkarılan 4 İsim
Halil Akbunar(Sakatlığından Dolayı)
Gökhan Akkan
Efecan Karaca
Mahmut Tekdemir
Mahmut Tekdemir yerine, Rıdvan Yılmaz tercih edilebilirdi.
Beşiktaş, Milan'da sol açık oynayan Diego Laxalt ile ilgileniyor.
ArdaAlper çok güzel harika fotoğraflar, nasıl güzellik böyle eline sağlık. ![]()
![]()
![]()
![]()
selamlar herkeze..
Aleyküm selam Mehmet'im. Hoşgeldin.
'UTKU' BAŞARIYLA ÇALIŞTI! İLK GÖRÜNTÜ GELDİ
45 tona kadar paletli hafif zırhlı muharebe araçları ve Fırtına Obüsü için BMC Power tarafından geliştirilen 1000 (bin) beygir gücündeki ilk motor ve ilk çapraz tahrikli transmisyon olan UTKU'nun başarı ile çalıştırıldı.
Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii (SSB) Başkanı İsmail Demir, Türkiye'nin 1000 beygir gücündeki ilk motor ve çapraz tahrikli transmisyonu Utku’nun çalıştırmasının başarılı şekilde gerçekleştiğini bildirdi.
Demir, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, güç grubu geliştirme çalışmalarının sürdüğüne dikkati çekti.
"45 tona kadar paletli hafif zırhlı muharebe araçları ve Fırtına Obüsü için BMC Power tarafından geliştirilen 1000 beygir gücündeki ilk motor ve ilk çapraz tahrikli transmisyonumuz Utku’nun çalıştırması başarılı şekilde gerçekleşti" ifadesini kullanan Demir, testlere ilişkin görüntüyü de paylaştı.
Güç grubu geliştirme çalışmalarımız sürüyor.
45 tona kadar paletli hafif zırhlı muharebe araçları ve Fırtına Obüsü için BMC Power tarafından geliştirilen 1000 beygir gücündeki ilk motor ve ilk çapraz tahrikli transmisyonumuz UTKU’nun çalıştırması başarılı şekilde gerçekleşti.