tamamı insanlar tarafından değiştirilmediğini ve içinde Allahın ayetlerininde olduğunu biliyorum
Sütün içine kan damlasa süt ne olur içermisin?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturtamamı insanlar tarafından değiştirilmediğini ve içinde Allahın ayetlerininde olduğunu biliyorum
Sütün içine kan damlasa süt ne olur içermisin?
Bu son zamanlarda Hristiyanlık dinini tam olarak oğrenmeye başladım.İncil' İokumaya hatta kiliseyi ziyarete gittim.Ve sonuç olarak islam'a bağlılıgım daha çok arttı.İlk başta biraz kendimi tuhaf hisettim
Çünkü bize öğretilen hristiyanlık çok farklıydı.Sizde araştırın. BİRŞEYLER ARAŞTIRMANIN FAYDASI ÇOK :olumlu:
İnsanlar Tarafından değiştirilen kitaplar okunmaz bu seni İslam'dan çıkmaya gider böyle vakaları vakaları duydum gördüm biliyorum.
SNOWSTORM kardeşim profil bilgilerine konumunu girermisin? Tşk ederiz..
Nami kardeşim profil bilgilerine konumunu girermisin? Şimdiden teşekkür ederiz.
Gfs Son öğle güncellemesinden sonra İngiltere Birleşik Krallığını fetih eden Azor'un yaptığı açıklama sonrası bölgenin yeni ismi Azor Birleşik Krallığı olarak Değişmiştir Dediği Öğrenildi. =D
Dikkat dikkat
Ağlama duvarı yıkılmıştır.
Havaların sesi ailesine duyurulur
Gelip gelip burada veryansın edenler yuzunden duvarda elden gitti..
Yeniden yapsınlar abi o zaman ![]()
![]()
Ayın kaçında gelir bu sistem
Şu an gözüken 3-6 Ocak.
Anlaşıldı.
Ne anlaşıldı Yusuf
Nasil yani 10 gün sonra bolemi olucak Kocaeli oleyyyyy beeew
Eğer bu şekilde gelirse 40-50 cm arası olur.
Harita gibi olursa gömüleceğiz.
İnşallah Tüm ülke nasiplenecektir.
Bilal tevke Tşk ederiz çok güzel yazı olmuş ellerine sağlık.
Biz olumsuz yorumlara her zaman açığız sıkıntı değil ama biz saygısızlık ve laubali dalga geçer gibi yapılan yorumlardan bıkkınlık geldi
Anladık ki Artık İyilikten Maraz doğuyor.
Kader Allah'ın bir sırrıdır.
Kulların neyi tercih edeceğini ezelde bilip, bildiği şekilde kullarını o halde yaratmasıdır.
Meydani, Şerhu Akideti’t Tahavi
Hayırlı cumalar arkadaşlar.
Biraz daha zaman hepimiz kar yağışını özledik hepimiz sabırsızlanıyoruz acele etmeyelim zamanı Gelince Sinan üstad gerekli bilgileri verecektir.
Sinan abi yanılacağından eminim rezil olucaksın abim. neyse fazla uzattım abim
O Kadar Kesin Konuşuyorsun ki bişey biliyorsun sanırım yoksa bu kadar net ve kesin konuşamazsın. Mutlaka elinde veriler olmalı.