UsTaD tarafından yazılan gönderiler
-
-
Averaj takımı olduk :'D
Tuttuğu takımın peşinden giden adam gibi adam.

-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Sezonu çifte kupayla kapatan Beşiktaş, ilk transferinde mutlu sona ulaştı. Siyah-beyazlılar, Alanyaspor ile sözleşmesi 31 Mayıs'ta bitecek Salih Uçan'la prensipte anlaştı.
27 yaşındaki oyuncuyla 3 yıllık sözleşme imzalanacak.
3 yıllık sözleşme imzalanacak 27 yaşındaki oyuncuya yıllık 8 milyon TL garanti ücret ve maç başı şeklinde ödeme yapılacak. (A Spor)
Verin ağalar verin hayatta etmez o kadar.
-
O anlamda demedim Canım burçlara giremezdim o zaman hiç
Cümle baya devrik olmuş, anlamadım ama dediğin gibi olsun Mustafa'm
-
Hocam ben onu açıkladım yukarıda iki türlü de geçerli diye ki Beşiktaş ve Fenerden önce Trabzonspor Sörlothla konuştu yukarıda haberini de yaptım işte bir daha anlatamam yazmak uzunsürüyor 😂
O zaman yanlış biliyorsun Mustafa kardeşim ya da spor gazeteleri yanlış yazıyor ikisinden biri.
KİRALIK DURUMUNDA İŞLER DEĞİŞİYOR
25 yaşındaki Norveçli forvetin Türkiye'den bir kulübün kiralamak istemesinde ise bir madde yok. Kiralık teklifi Leipzig tarafından kabul edilirse bu konuda son söz Sörloth'a kalıyor.
Fanatik'in haberine göre, eğer Sörloth teklifi kabul ederse kiralık olarak Trabzonspor'dan başka takımda da oynayabilir.
-
Eğer Sörloth Türkiye'den bir takıma gidecekse bu takım Trabzonspor olur çünkü sözleşmesine bir madde koydurduk öncelik Trabzonspordadır diye
Bonservisi ile gelirse, o madde geçerli, satın alma opsiyonlu kiralık ya da direkt kiralık durumlarında o maddenin hiçbir hükmü yok.
-
Leipzig’in teknik direktörü kesinlikle Sörloth’u kadroda düşünmediği artık belli oldu
Trabzonspor oyuncuyla anlaştı sadece Leipzig kaldı kiralamak için bence onlarda kabul edecekler Sörloth bana göre şu an %75 Trabzonspor’da
Sörloth'un taliplisi çok, Trabzonspor bir ihtimal.
-
Burç değilde astroloji doğru çünkü eskiden ordular savaşa çıkmadan önce astrolojiyle ilgilenenlere giderlerdi onlarda bu zamanda yola çıkarsanız savaşı kazanmanız yüksek diyorlardı bu bizzat Osmanlı ve Selçuklu da da oldu yani gerçek inanmak inanmamamı ama sana kalmış
Vessemâi zâtil burûc (burûci). Burçlara sahip semaya andolsun.
-
burçlara astrolojiye vs... inanan var mı cidden bana çok saçma geliyor
Burçlar var doğru. Astroloji bilmem.
-
Modem ile Access pointer router'i birbirine kablosuz tanıttıktan sonra, ip alınamadı sorunu neden olur?
Evet bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
-
Hayırlı günler, hayırlı Cum'âlar.
-
-
Beşiktaş'ta sözleşmesi sona eren Dorukhan Toköz, Fransa'da şampiyonluk yaşayan Lille'e transfer oluyor.