Gülün, Gülmek insanı genç tutar. Bende şubatın ilk haftası size bakıp gülerek 10 yaş gençleşeceğim
10 yaş gençleşince kaç yaşında olacaksın Emre
:-D=D
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGülün, Gülmek insanı genç tutar. Bende şubatın ilk haftası size bakıp gülerek 10 yaş gençleşeceğim
10 yaş gençleşince kaç yaşında olacaksın Emre
:-D=D
Bakın abilerim bu verdiğiniz sistemler tutabilir tutmayabilir, tutarsa tabi mutlu olurum. şubata kadar kaaaç tane sistem gelir belki 2017 6 ocak sistemi gibi sağlam sistem gelir
ansızın, benim dediğim 12 ocak bilmem ne Şubatı bir kenara bırakın ve Şubat 1. Haftasını bekleyin, gülebilirsiniz.. Haklısınız çok tahmin "salladım" okey ama şubatın 1. Haftası da bana gülenlere ben güleceğim..
O kadar çok salladın ki hangisine güleceğimizi şaşırdık emre :-D=D
Daha önce 5 Aralık tahminimize ek Aralık ortası ve sonu ile birlikte toplam 3 sistemin bizleri ziyaret edeceğini bahsetmiştim.
5 Aralık %90 bizde tabi bu bir iki gün ileri geri durumları oluşturabilir.(mini kar sistemi)
16 Aralık sistemi şuan %75 bir durumu var efsane düzeyde bir sistem hatta şöyle söyleyebilirim.
Aralık son haftasında yine mini bir sistem var tıpkı 5 Aralık civarı gelecek sistem gibi
20 kasımda yazdığımız tahmin...
Ama 23 aralık ta olabilir di ? bende 11 ocak demiştim 15-20 gün önce veya 13 falan
Ay sonu değince ne anlıyorsun emre kardeşim. Git konusuna bak ne yazmış.
Sistemi 1 hafta önceden tahmin etmiştim şuanda kesinleşti :D
>>>WinteR<<< Hocamız 1 ay önceden aralığın sonu diye yazmıştı zaten![]()
Tutar mı? İstanbul ataşehir rakım 110 civarı
Yağış sıkıntılı takip etmek lazım kardeşim şu an tutar gibi gözüküyor ama Avrupa yakası boğaz hattı bir tık daha iyi gibi görünüyor çatılar araba üstleri tutar gibi geliyor ama tam örtü oluşur mu onu da yağışları takip edip göreceğiz.
26 aralık sistemi iyi durumdamı? Sayın hava tahmini uzmanları
Evet şu an mini bir sistem gözüküyor.
Abilerim samsuna ne diyorsunuz soğuk yeterde yağış şuanlık sıkıntı gibi
Dekler karaya çıkmayı başarırsa bursuğu yere örtü yapar bana göre.
<< إن الله في عون العبد ما كان العبد في عون أخيه >>
"Kul din kardeşine yardımcı olduğu sürece, Allah da onun yardımcısı olur"
Wow.. Çok eminsiniz :D inşaallah yağar herkesin kapısının önüne.. 8 ocak kesinleşti mi?8
Emre kaya burası sallamasyon salladım gitti bende
8 ocak için artık geri sayım yapıyoruz modellerde de gözükmeye başladı bakalım vade yakınlaşınca herşey netleşir
Konumuma değil kapımın dibine 50 cm bekliyorum
Şüphesiz, Allah ve melekleri Peygambere salat ederler. Ey iman edenler, siz de O'na salat edin ve tam bir teslimiyetle O'na selam verin.
Ashab Sûresi 56.Ayet.
Salat ve
olsun sana Ya Rasulullah (s.a.v)
Ama abim ben onları size yapmıyorum ki yinede özür dilerim ama ben onları size yapmıyorum bunu bilin abi
Tmm güzel kardeşim biraz daha dikkat edelim inşaALLAH.
18
18 yaşında delikanlısın Soru sorarken bizlerin senden büyük olduğunu unutmadan soru sorarsan seviniriz "ya" "yu" gibi kelimeler kullanmazsan iyi olur üslubunu değiştirmeni tavsiye ederim.
Kocaeli için modeller ne durumda ya
Kaç Yaşındasın Sen?