Doktor Civan'ım hoşgeldin. Maşallah maşallah eline sağlık.
UsTaD tarafından yazılan gönderiler
-
-
oyun moyun oynamıyorum müzik dinliyorum twittere felan bakıyorum yine de hızlı gidiyor pil çok sinir oldum
Ömrü bitmiştir. Şişmişse zaten hayır bekleme.
-
Bende haftalar sonra bugün uykumu aldım bu yüzden çok daha iyiyim. Sınavlarda bitti çok şükürr.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Allah gönlüne göre versin.
-
Günaydınn 🌸hayırlı sabahlar . Nasılsınız?
Hayırlı sabahlar, iyiyiz sen nasılsın?
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Selamunaleyküm abiler . uzun aradan sonra ben geldim . Durumunuz nasıl ?
Aleyküm selam Hoşgeldin Emirhan
Bizler iyiyiz sen nasılsın?
-
Günaydın herkese hayırlı günler
Hayırlı günler Alper.
-
Selamun Aleykum , hayırlı sabahlar
Aleyküm selam Başkan, hayırlı sabahlar.
-
Harika yaw abi, o lambanın ışığına bakarak ne hayaller kurardık eskiden vay be. Ne ara büyüdük hey gidi günler hey.
-
Whisper TRT 1 var 3 var 2 yok

Kanalları güncelle.
-
Dur hele kar edelim gece gece
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Abi Bu foto da ben var mıydım?
-
UsTaD benim gözümde siyaset okul temsilcisi gibi seçim yapmak yani kantinde 50 kuruş indirim teneffusler 15 Dk okula havuz yaptircam gibi vaatler sunarlardi zamanında.
Boş iş çene yapmaya bile değmez. Ucu bucağı yok çünkü, herkes kendine göre haklı.
-
National geograpraphic ve nat. geo. wild tam sana göre o zaman.
Hepsi açık bende Mehmet ücretli üyelik aldım. Eğer çocuklardan bana televizyon kalırsa izlerim. 24 saat yetmiyor bana bazen o kadar dolu oluyorum.
-
CNN türk izleyelim bari
Yerini tutar mı?

-
Gazeteciler sınıfta kaldı yoksa baştan ısınırdı

UsTaD herhalde sibirya soğunu getirdin.Bir anda soğudu hava =D
Ben izlemem siyaset ile de işim olmaz. Televizyon da izlemem. O yüzden kafam rahat, genelde bakarsam evren ile belgesel izlerim. Ben sana şakasına takıldım. Ne programı olduğundan bile haberim yok.