Giresun Dereli'de geçtiğimiz yıl yaşanan sel felaketinde zarar gören afetzedelere teslim edilecek yeni yapıların inşası büyük oranda tamamlandı. İlçede teslimatlar temmuz sonu, ağustos ayı başı itibarıyla yapılacak.
UsTaD tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bunlar bizden beter, maske bile yok.

-
Telegram kanalı Nexta’nın kurucusu gazeteci Roman Protaseviç, Litvanya'ya giderken bulunduğu uçak Belarus hava sahasını kullandı. Hükümet yetkilileri, uçak için sahte bomba ihbarı yaparak uçağın ülke topraklarına inmesini sağladı ve muhalif gazeteciyi gözaltına aldı.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Aslan parçaları helal Olsun.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Lille şampiyon oldu oleyyyyy oleyyyyy oleyyyyy.

-
Malezya'da köpekten insana geçebilen ve zatürreye sebep olan yeni bir koronavirüs türü tespit edildi
Yeni koronavirüs türüne "CCoV-HuPn-2018" adını veren bilim insanları, bu virüsün daha önce kedi ve domuzlarda görülen virüsle aynı özelliklere sahip olduğunu ifade etti
-
Adam :olumlu:
Adaaaammm.

-
Sana ve herkese hayırlı akşamlar dayı
Sana da dayım.

-
İlaç kullanmakta çok yorucu.İyi geldiği kadar yan etkiside var. Bende hiç sevmem doğal yollarla ilerliyorum genelde 😅
Hiç bir ilaç kullanmıyorum. Tavsiyede etmiyorum. En basit Ağrı kesici de dahil.
-
bakalim ogrencilik siralarina tekrar donmek gibi bir dusuncem var. donersem bir kac sene sonra olur.
İnşallah dostum. Allah gönlüne göre versin.
-
sende yangina korukle gidion izlanda

o cinlama kullandigi ilaclardan 2 tanesinin etkilesimi yuzunden oluyor onun tinnitus degilForumun Aile Hekimi ünvanı edelim sana Mehmet.

-
Engin Baytar: "Fatih Terim, bir antrenmanda Muslera topu tuttuğunda 'Bravo' dedi. Melo bir pozisyonda topu kazandı pası attı 'Grande Melo' dedi. Sabri Sarıoğlu, Elmander'e müthiş bir orta kesti; Elmander topu ıskaladı 'Allah belanı versin Sabri!' dedi.
-
MHK, 47 olan yaş sınırını 48-50 yaş bandına çekerek Fırat Aydınus ile yola devam etmeyi planlıyor. (Milliyet)
-
Sergen Yalçın: "Guardiola'ymış, Klopp'muş, hiç birini örnek almıyorum. Adamın yedeği bile 150 milyon euro. Nasıl örnek alayım?"
-
@Yusuf kulaklığını tak izle ve dinle uyumana yardımcı olur.
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.