O sistemde İstanbul-Silivri Karayolu ulaşıma Kapanmıştı.
UsTaD tarafından yazılan gönderiler
-
-
D-max'ta Boks Gecesi Başlamıştır.
-
Başakşehir : 1-0 : Beşiktaş
Başakşehir tek attı 3 puanı kaptı...
-
Fenerbahçe ipten döndü.
Maçı'da kazanabilirdi
-
Maç başladı G.saray Forvetsiz oynar Eren Derdiyok ısınırken Sakatlanmış.
-
O Johnson'un Frikik'ten attığı gol ile Galatarasay'ı Ali Sami yen'de Yendiği Maçı canlı izledim Galatasaray tek kale oynadı Hagi ve Galatsaray'ın En iyi Zamanıydı Belki Fenerbahçe'nin kaleyi bulan tek şutu gol olmuştu. Bu yüzden Derbi Maçlar Her şeye Gebedir.
-
Galatasaray Fark atacak diyenlere Soruyorum Hangi Forvetle Hangi Orta Saha Oyuncusuyla yapacak o işi merak ettim. Benim tahminin Fenerbahçe yenilmez.
-
“Bana hatalarımı gösteren kimseye Allah
rahmetini ulaştırsın”
Hz. Ömer (Radıyallahu anh)
-
Hayırlı Cum'alar Aybars
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Cum'amız Mübarek Olsun Dualarımız Kabul Olsun
-
Yarın Derbi var Hadi bakalım Fenerbahçe'nin ölüsü yeter diyorum.
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Hakem izin verseydi Rizespor Beşiktaş'ı yenerdi.
-
Fenerbahçe, teknik direktör Phillip Cocu'nun görevine son verdi. Sarı-lacivertliler, resmi sosyal medya hesaplarından, "Futbol A takımı teknik direktörümüz Phillip Cocu bu akşam itibariyle görevinden alınmıştır" mesajıyla haberi duyurdu.
Bu sıcak gelişmenin ardından konuşan yazarımız Ali Ece, "Çok riskli haberler alıyorum. Damien Comolli'nin Tottenham'da görev yaptığı sırada birlikte uyumlu bir şekilde çalıştığı Juande Ramos'u Fenerbahçe'nin başına getirmek istediği konuşuluyor. Ali Koç, teknik direktörlük konusunu Comolli'ye kesinlikle bırakmamalı" dedi!
-
Doğru ,Koç arkasında daha fazla duramadı..Vural gelsin işler duzelir
Hayal görüyorsun abi derim yabancı gelecek sanırım
Zaten hollanda basını 7.hafta gider demişti