UsTaD tarafından yazılan gönderiler

Futbolcu Adem Büyük'ün eşi Merve Büyük'ün de içinde bulunduğu 'çakar' ve 'sirenli' araç sürücüsüne ve sahibine polis ekipleri tarafından 4.017 TL cezai işlem uygulandı.

duzcede buyudum ben sadece bizim okuldan 6-7 super ligde oyuncu var suan. duzceden cok topcu yetisir. her yer yesillik duzluk. defans in bel kemigiydim ben harbi defans yapardim. cok iyi uzun ara top atardim hucuma kaldirirdim takimi. bi gun lisinin arkasinda uzun atlama yapiyordum isinmadan cekilin geliyorum dedim belim orda bi sakatlandi 3 sene kosamadim sonra korseyle devam ettim ama bu seferde sag baldirima vurdu yavas yavas biraktim futbolu.

cocukluktan hocalarim falan en asa 2 lig bile olsa topcu olcak derlerdi benim icin. ama abi biz hafta sonlari gunde 6 mac cikarirdik hafta icide okuldan geldigimiz gibi en az 3 mac

ole krampon hali saha yoktu. sportac i olan cekerdi beyaz tozlugu dooru sahaya :) arkadas sportac ta 2 aya burun yirtardi :)

Aynen, bende 1.Amatör de oynadım, sınıflar arası turnuva da oynadım, Okullar arası turnuva da oynadım. Ama şimdi çağ dijital çağ Mehmet şimdi ki nesil onu PC, tablet, telefondan yapıyorlar. Nesil değişti.

yau yasin cocukken bi oyun oynardik biz. top yere dusmeden gol atmaya calsirdik top dusuren kaleci olur. 3 kornere atan kaleye gecerdi. kaleci havada yakalarsa atan kaleye gecerdi. 9 aylikmiydi onun adi ben bakiyom simdi cocuklar hic oynamiyo bunu. bu oyun oynanmassa futbolcu cikmaz bu memleketten. duzcede cocuklugum bu oyunla gecti benim. hep iyi topcu olduk biz bu oyun yuzunden. hava toplarina hakimiyetimiz gelisirdi.

9 aylık, Alman kale, her kuşakta değişir isimler. Tek topa vurma hakkın olurdu. Kafa golü 4 bacak arası 5 gol sayılırdı. Topu auta Atan kaleye geçerdi. Kaleci Çekilen şutta topu havada tutarsa, şutu çeken kaleye geçerdi. Oyundan ilk elenen "Anne" olurdu. vs vs.

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

bizede anca boleleri gelir.

(bknz.)sabri

Kaleyi 3 metre daha sola çekseydik harika gol olurdu. :)