UsTaD tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
yakında askerden döneceğini söylüyor acaba kendisi internetten eş mi arıyor 😄
Dolandırıcı vs olabilir dikkat et.
-
Hatay çölü
Çöl'de böyleyse

-
Vincent Aboubakar;
Transferde adı Beşiktaş’ın ezeli rakipleriyle anılan futbolcu, “Fenerbahçe ve Galatasaray ile adım anılıyor ama ben sadık, gururlu, samimi ve içten bir insanım. Bu kulüplere gitmeyeceğim” açıklamasını yaptı.
-
Ben 2 metreyim😯😯☹️
Sulak yerde büyümüşsün demek ki.

-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
99 GB olması dışında sorun yok

Oyunu mail'e kayıt edebilirsin.
-
Origami
-
NATO'nun resmi hesabından "VURAN" zırhlı aracı paylaşımı;
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
-
Epic Games Store ücretsiz oyun kampanyalarında bu hafta yine vites yükseltti. Steam değeri 419 TL olan NBA 2K21 oyunu bir hafta boyunca ücretsiz dağıtılacak.
Oyunu hemen şimdi indirebilir ve oynamaya başlayabilirsiniz.
27.05.2021 saat 18:00'a kadar ücretsiz olduğunu beyan etmişler.
-
Böyleleri aldığı maaşa bakar haklı olarak.Yani yarın fener 1 2 m euro fazla verirse ben küçüklüğümde fenerliydim der ortada kartal martal kalmaz

Bu konuda her oyuncuyu aynı kefeye koymamak lazım he Rosier kalır gider orasını bilemem ama dünyada böyle oyuncular çok, Örnek verecek olursak Francesco Totti, kariyeri Roma'da başlayıp Roma'da bitmiştir. Yani bazı oyuncular para için oynar,bazı oyuncular takım için oynar.
-
Orta saha oynuyorum desem beni de alırlar mı
Hahahahhaha Eser ne güldüm yav, Allah iyiliğini versin. =D
-
Fenerbahçe, Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren milli futbolcu Dorukhan Toköz'ün menajeriyle transfer görüşmelerine başladı.