UsTaD tarafından yazılan gönderiler
-
-
Milan ile sözleşmesi sona eren Hakan Çalhanoğlu, Avrupa'da kalmak istediği için Al Duhail'in yaptığı 32 milyon euro'luk teklifi reddetti.
-
Çağrı Erdal Hayırlısı ile gidip gelmek nasip Olsun inşallah.
-
Galatasaray, Alpaslan Öztürk'le büyük ölçüde anlaştı. 27 yaşındaki stoper, sözleşme imzalamak için Türk Telekom Stadyumu'na gitti.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Selamun Aleykum Hayırlı Sabahalar
Aleyküm selam, hayırlı sabahlar.
-
Izlanda tam tepemize inmiş.

-
Beşiktaş’ın Salih Uçanla anlaştığı söyleniyor
Trabzonspor’a sponsorlar Sorlothun maaşının büyük bir kısmını ödeyebileceklerini iletmişler şu an Leipzig ve Sörloth cephesi bekleniyor
Anlaştı o iş bitti gibi iş imzaya kaldı, sanırım Alanyaspor'dan Caulker'i de alacaklar.
-
Bu arada üstad abi birisi bana bir iyilik yaptı en büyük sevabımdan bir tanesini sana verdim dedim. Günahı var mı dediğim şey olur mu
Anlamadım Yusuf.
-
Penaltı kuralının değişeceği artık kesinleşti gibi
Artık penaltılarda tek kurşun hakkı olacak kaleyi vurdu vurdu kaleci kurtardı dönen top yok Aut atışıyla başlıyor
Eskiden de böyleydi sanırım.
-
Şekil olarak değil tavır, davranış olarak bahsediyorum
İyi bakalım Yusuf, iyi ol gerisi önemli değil.
-
benim kafam daha da güzel arda👍
Şekil olarak değil mi?