UsTaD tarafından yazılan gönderiler
-
-
Çekmeköy, Sultanbeyli ve çevresinde aralıklı gök gürültülü sağanak ve dolu yağışı etkili oldu. Şiddetli dolu yağışı araç sürücülerine zor anlar yaşattı.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Yeni İbrahimoviç olabilir.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Tahsin Hasoğlu 33. Hafta'da nokta atışı yapmış gibi bir skeç olmuş.
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Eline sağlık Ömer
-
Tedarik
-
-
Resital
-
-
Spor haberciliğine heveslendim elimden alacaktınız yani ne diyeyim
Mustafa burası senin kardeşim arada ufak tefek sürtüşme olur. Sen ne dersen o.
-
-
GS FB formalı çocuklar koymuşlar birde aşağılayıcı
Mizah olarak yapmışlar bence, neyse sen öyle diyorsan öyle olsun. Kişisel algılamamak lazım.Takım üzerinden yapılan espriler normaldir bana göre he burda Fatih Terim ile ilgili ona vurgulu bir tema olsaydı bende kızardım. Benim anladığım o Erencim. E Bakam diyelim senin düşüncene de saygı duyarım bakış açısı farklı olabilir.
-
kimse herhangi bir takımı kötülemesin ezmesin GS nin yaptığı paylaşımda ben utandım GS li olarak bjk de böyle bir paylasim yaparak seviyesini düşürdü.
En azından GS gibi at yakıştırması yapılmadı , oyunun orjinal repliği ile cevap verildi. Aşağılama , yada belden aşağı vurma yok. Herhangi birine şahsi kişisel bir vurgu yok. Umarım anlatabildim.