UsTaD tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
-
TFF, Beşiktaş ile Antalyaspor arasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası Finali'nde stat tribün kapasitesinin 3'te 1'i oranında seyirci alınacağını açıkladı
-
Pınar Karşıyaka, Basketball Şampiyonlar Ligi finalinde İspanyol ekibi San Pablo Burgos'a 64-59 mağlup olarak turnuvayı ikinci sırada tamamladı.
-
Samsunspor ve Altay final oynar.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
-
düşünmekten günümün %90 ı mahvoluyor
Henry Ford geçmiş Olsun. Allah şifa versin. Hastalığın nedir anlamadım ama, inşallah tez zamanda şifa olur.
-
Şike var.

Galatasaray' ın penaltısı net bir penaltı. Tartışacaksak Beşiktaş'ın penaltısını tartışırız. O daha sansasyonel bir karar. Elbette hakemler bunun okulunu okumuş. Pozisyonu bizden iyi yorumlar. Atibanın pozisyonunun aynısı geçen sene uçuk kaçık Alanya maçımızda olmuştu. Oluyor yani böyle kararlar. Bu kararlar Beşiktaş'ın dünkü kötü futbolunu ört pas etmeye yetmez bence. Sen de katılacaksın ki dün Beşiktaş 2.yarıdaki en kötü futbolunu oynadı. Hakem hatası vs vs vs kaybetti. Önemli olan bu. Benim söylediğim hakem hatası kesintisiz her maç oluyor. İzliyorum 3 büyüklerin bütün maçlarını. Hep tartışmalı karar çıkabiliyor. Ama herkes takımı iyi veya kötü futbol oynamış diye bakmıyor. Hakem nasıldı diye bakıyor 😂. Neyse geçelim bunları. Biz şampiyon olursak seviniriz(ama nasıl). Başkası şampiyon olursa tebrik ederiz. Helal olsun deriz. Bu kadar. Bundan öte bir şey yapamayız zaten
Galatasaray'ın penatısına penaltı diyip, Beşiktaş'ın penaltısına penaltı değil dersen, gözlerin hipermetrop olmuş geçmiş olsun.
-
Elon Musk: Elektrikli araçları yeniden icat ettim ve insanları roketle Mars'a gönderiyorum, normal biri olacağımı mı sandınız?
-
@Yusuf biliyordum böyle bir şey yapacağını 😂😂
Biliydim beyle olacağını.

-
Şatafat
-
İştirak