@whisper
varmı abi :oyuncu:
UsTaD tarafından yazılan gönderiler
-
-
Her ümmetin bir eceli vardır. O ecel geldiğinde, ne bir ân erteleyebilirler, ne de öne alabilirler.
Âraf sûresi 34.Âyet
-
Az önce bir haber dinledim . Yerin ismini unuttum.
Bir cami inşaatı devam ederken akşam vakti inşaat çalışanları
demlemiş .cami imamı da ordaymış yoldan geçen bir kişiyi
içmeye çağırmış. Tam o esnada cami inşaatına giren adam inşaatın çökmesi bir olmus. Olayda içeri giren kişi yaşamanı yitirmiş. imamla birlikte 4 işci yaralanmış.Demek ki
içmenin de zararı oluyormuş.Ecel diyelim abi Rızkı o kadarmış Allah c.c rahmet etsin
-
-
Dayım küçükken topun hiç inşaata kaçmadı mı :rofl:
-
Uçan terlik iyi onu bloke ederim de, bazı ağır eşyalar istop edilmiyor :thumbsup:
Dayı sen eski futbolcusun göğüs kontrol yapabilirsin :kahretsin: 8o:thumbsup: :şaka:
-
Arkadan Uçan Terlik Gelmesin Dayı çok tehlikeli bir silah dikkat et :rofl:
-
Ben çöp möp atmam :cool:
(He şunu yazem döker gelirim)
:ehuehu: :deli:Sende bendensin dayı masaya yumruğu vurup masanın altına girerim bende :dance: :rofl:
-
Çöp atmaya gitmiştir :thumbsup:
Bizim gibi ev erkeklerinin rutin işlerinden dayı mutlaka vi vakit namaza giderken elime tutuşturulur
:lol: -
Bir kişiye borç verip sonra ondan her hangi bir şeyinden faydalanman caiz değil.
Yani arabasını alsan bir yere gitsen, bir şeyini alsan faiz olur.
İmam-ı Azam (rh) borç verdiği kişinin kapısını vurdu ve geri çekildi gölgesinde bile durmadı evin.
Caiz değildir buyurdu.Şehit Bayram Ali Öztürk Hoca
-
Et abi depesini del hem
demle diyor hem gelmiyor :lol: -
@>>>WinteR<<< hoca kayıp
sana kaldı yine hadi dayı sen bu işin üstad'ısın -
وَعَنْ عَبْدِ الله بنِ عمرِو بنِ العاصِ،
رضيالله عنهما ، أَنَّ النَّبِيَّ،قَالَ: بَلِّغُوا عَنِّي وَلَوْ آيَةَ، وَحَدِّثُوا عَنْ بَنِي إسْرَائِيلَ وَلا حَرَجَ، وَمَنْ كَذَبَ عَلَيَّ مُتَعَمَداً فَلْيَتبَوَّأْ مَقْعَدَهُ مِنَ النَّارِ.
Abdullah ibni Amr ibni As (Allah Onlardan razı olsun)'dan bildirildiğine göre Rasûlullah (sallallahu aleyhi vesellem) şöyle buyurdular: "Benim vasıtamla size ulaştırılan Kur'an'dan bir ayet bile olsa insanlara ulaştırınız. Sizden önce yaşayan toplumlardan olan İsrailoğullarının ibretli kıssalarından bahsetmenizde de bir sakınca yoktur. Kim bile bile bana yalan uydurarak hadis isnad ederse cehennemdeki yerine hazırlansın." (Buhari, Enbiya, 50)
-
Böyle bir rivayet yoktur uydurmadır Gecemiz mübarek olsun Hayırlı nurlu cumalar.

-
Hamak kurmuşsunuz hayırlı olsun sırayla sallanalım
:rofl: