Sistemci5534 geçmiş Olsun. Tez zamanda atlatırsın inşallah.
UsTaD tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Newfoundland ve Labrador, Kanada
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Mylius-Erichsen, Grönland
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
-
Karbon Dioksit ile Küresel Isınma arasında bir ilişki olduğunu, 1856 yılında ilk söyleyen kişi Eunice Newton Foote’dir.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bir Fetva;
Oruçlu iken Göz damlası kullanmak orucu bozmaz.
-
Bu yaz Nüfusun %80-90 civarı aşı olur diye düşünüyorum.
-
Sabah oldu uyusak mı?

-
Dünya'da En çok kripto para kullanan ülkeler
1-Nijerya
2-Vietnam
3-Filipinler
4-Türkiye
Türkiye Dünya'da 4'üncü Avrupa'da 1'ci sırada
-
Bismillahirrahmanirrahim
Ay için de menziller belirledik; sonunda o, hurma salkımının (ağaçta kalan) yıllanmış sapı gibi olur.
Yasin suresi 39. Ayet.
Sisin içindeyim şu an ilk defa hayatımda zor be
Sislendiniz.

-
-
Kruvazör
-
mustafa28 Konuyu onay ettik.
-
Manchester United, UEFA Avrupa Ligi yarı final ilk turunda Old Trafford Stadı'nda İtalya temsilcisi Roma'yı konuk etti.
Manchester United, Roma'yı 6-2'lik net bir skorla yenerken, Fransız yıldız Paul Pogba takımının 5'inci golünü kaydetti.
"HURMA YEDİM, SU İÇTİM"
Pogba, maç sonrası yaptığı açıklamada, "Devre arasında hurma yedim ve su içtim. Allah bana güç verdi. İstediğimizden daha iyi bir sonuç elde ettik, çok mutluyuz." dedi.
-
5 sene sonra model takibi ile sahur programları olur
10-15 sene sonra tam kışa denk gelir. 5 sene sonra Mart başına denk gelir.