kış uzun geçmedi çok geç gelen bir kışın uzantısını yaşadık. yani gayet normal
kış 15 0cakta geldi mart sonuda bitti... 2.5 qy. gayet normal kış çok geç geldi aşırı derecede
Grönland blokajı salmadı gitti Hocam. Gelsin de geç gelsin, geç gitsin.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturkış uzun geçmedi çok geç gelen bir kışın uzantısını yaşadık. yani gayet normal
kış 15 0cakta geldi mart sonuda bitti... 2.5 qy. gayet normal kış çok geç geldi aşırı derecede
Grönland blokajı salmadı gitti Hocam. Gelsin de geç gelsin, geç gitsin.
Gelecek kış sezonu da güzel geçer inşallah bu kış bir efsane aldık gelecek sezon 25 Şubat 1987 Kovalamak isteriz 10 Günlük kar ve 1 metre üstünde kar örtüsü :D
Semih Ö. bence 10 cm'e razı ol. Gelecek kış 10-15 cm konumuma yağsa yeter. Fazlasında göz olunca gelmiyor.
Senin ortan yok. Hep Nirvana'sın ![]()
Benim oturdugum yer için efsane kisti izmite yakin yerde gölcükte oturuyorum
Gölcük'tende geçtim Çanakkale'ye giderken Körfez sahil yolundan gitmiştim bir keresinde. Oraları da gördüm güzel yerler.
Hocam bence bunlarla çok da uğraşma boşuna vakit kaybı
Aynen katılıyorum.
Abi benim memleket Yeniceyi de öneririm %90 ormanlık ve sistemlerde güzel de kar alır genelde Eskipazar da var tabi
Yolum düşerse denk gelirsem, gitmeyi görmeyi isterim elbet.
Bu kış istanbul için kötü ama uzun geçti
İstanbul için kötü geçen yerler güney sahil kesimleri, diğer ilçeler de en az 15-20 cm örtü oluştu.
Çaycuma da fena değil de kar açısından Merkez ile aynı yüksekleri dışında bence
Ben köyüne gittim. Baya yüksekte dağ kenarında bir köydü. Kışın zaten yolları kapanıyormuş. ![]()
![]()
Devrekani ve Karabükte Ovacıkta aynı şekilde her sistem kesin karlı geçiriyor neredeyse
Doğrudur. Azdavay hem yaşanası güzel doğası ile hemde karasallığı ile benim tercihimdir. Diğer söylediğin yerler belki daha güzeldir. Sonuçta Batı Karadeniz'li sensin benden daha hakimsin. Geçen yaz Çaycuma'ya gelmiştim. Hatta Zonguldakli67 ile görüştük çayını içmek nasip oldu. Sağolsun.
Bende elektrikçi olcam
Çarpılmak güzeldir. ![]()
Seneye bu Kış'tan daha iyi kış geçmesi dileğiyle inşallah.
Semih Ö. Eflani 900 metre rakım. O birikim normal. Ama Batı Karadeniz'de Azdavay'ı tek geçerim.
Evde Kal Havaların Sesiyle Kal
Güzel slogan
Eline sağlık kardeşim.
Yağış hızlandı kara cevirme evresinde 200 metre ustu başlamıştır
Zonguldakli67 yoğun kar eder kesin bak. Benden söylemesi. =D
Yine boş geçtik yeter valla o kadar takip ettik kaç sistemdir hep sınırda kalıyoruz bu nedir ya
Bu sene sistemlerin gözdesi Zonguldak'a böyle sitem etmemelisin bence, hakkını verdi. Efsaneler geldi geçti. Seneye bunu da bulamazsan bugünleri ararsın Semih kardeşim.
Whisper abi beni dürtüyorsun çıkıp geleceğim bak. ![]()