UsTaD tarafından yazılan gönderiler
-
-
Yakmaaaa beniiii
Yanacağsun.
-
Gfs'ye dayanarak tahmin mi yapılır.

-
Abilerim, arkadaşlarım. Rahatsız olan varsa inanılmaz şekilde anlayış ile karşılar bu işe direk son verebilirim. Son zamanlarda baya bir yanlızım. Onca kalabalığa rağmen aşırı yanlızım. Burada isyan konusu olunca bir burda dönüyorum içimi öyle böyle. Bu aralar böyle fazla olduğuna bakmayın. Herkes gibi bende alışacağım yokluğa. İyi geceler tekrar destek için teşekkürler. Buradaki ailem ❤️
Allah sabır versin, Zaman her şeyin ilacı sana zaman lazım. Atlatırsın inşallah.
-
Sevenler değil kaderinde olanlar yaşıyor bu aşk olayını sanırım.
Aynen kaderimizi yaşıyoruz.
-
Kim ? Onu soruyorsan benim ilk aşkım. 6 senelik bir ilişkimiz oldu beraber büyüdük.
Bende 7 senelik ilişki bitirdim.
-
UsTaD Abi dur. Benim tek isyanım kalp kırıklığı. Valla siyaset falan işim olmaz. Esramı verin bana sonra mezara koyun sorun değil. Öyle yani kapatma burayı. Yazacak konuşacak kimsem yok buradan başka..
Herkes'te bir Esra vardır.
-
Aman reis konuyu silecek bir durum yok ki isyan konusuna isyan edilir model konusuna model atılır

Patrona Halil isyanı'na dönüşürse silerim.
-
Konu amacından çıkmaya başladı sanki, konuyu komple silerim yazdıklarımıza dikkat edelim.
-
Efsane bende tutar getiririm Allah'ın izniyle

Takip edelim, hayırlı geceler herkese.
Efsane Afrika getiriyor abi eline sağlık.

-
1995 kışı geliyor ?
Alttan Afrika geliyor miss.
-
Burayı Twitter'a çevirmişsiniz.
-
Cümleten hayırlı geceler arkadaşlar.
-
Lewa başka bir seviye benim gözümde dünyanın en iyi santraforudur
Kendini çok geliştirdi. Tam golcü.
-
Galatasaray'ın 2018 yazında teknik heyetin onay vermesine rağmen 2.5 milyon Euro bonservis karşılığında alamadığı öğrenilince büyük bir hayal kırıklığı oluştu. Haaland'ın o dönemki kulübü Molde'nin 2.5 milyon Euro'luk önerisine Galatasaray yönetimi "3 milyon verelim ama bunu 3 yıla taksitlendirelim" önerisi kabul görmemiş ve sarı-kırmızılılar o yaz Gomis'i de satıp santrforsuz kalmıştı.