Doğu Karadeniz sıcaklık sıkıntısı yaşamaz ise, iyi kar alacak arkadaşlar.
UsTaD tarafından yazılan gönderiler
-
-
ileri gıttıgım yok..elestırıye acık olun.üst makam alt makamı elstırebılır ama bızler sureklı meee lıcez dıye bır tavır olmaz umarm bu sıtede.bızlerın bır cogubun buraya gelme sebebi zaten bır ıncekı malum sıstede bu tur muameleler.ıyı aksamlar
Eleştiriye açığız. Siz görmek istediğinizi görmek istiyorsunuz, konuyu fazla uzatmayın.
-
Bu gidişle sistemin yıldızı doğukaradeniz olacak? doğukaradenize her geçen güncellemede kar miktarını arttırıyor modeller.
Soçi üzerinde ki yüksek basınç yüzünden yağış vermiyordu modeller yüksek basınç kalktı. İnşallah hayırlısı ile bereketlenirler.
-
Bekleyin size de gelecek.
-
mavi3434 uyarıyorum. Fazla ileri girmeyin.
-
Gece oklüzyon cephe geçişi olacak. Sabaha kadar örtü artar.
-
3-4 cm örtü oluştu. Küçükçekmece/İkitelli.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Nerde o isyan eden Küçükçekmece'liler.
-
Güncelleme bitmiştir.Takip edip,beğendiğiniz ve yorumladığınız için teşekkürler
Eline sağlık Saadet
-
Kütle eridi ya da radarda sıkıntı var 25 dbz'a indirdi
İzlanda uygulama radarı iyi değil, sitesinde ki radar doğruluk açısından daha iyi orayı takip et.
-
Burası forum değil mi yazabilir istediğni küfür hakaret olmadıktan sonra
Semih hocanın konusunda aynı mesaj ya da Marmara bölge konusunda aynı mesaj ya da Sohbet konusunda aynı mesaj yazarsan seni de uyarırım umarım anlamışsındır.
-
Ne anlamda dedin abi anlamadım
MGM uyarıyı kaldırdıysa hep tersi çıkıyor o yüzden dedim.
-
Ne alaka dün yemek yedin diye bugün dün yedim nasılsa bugün yememe gerek yok demiyorsundur heralde iyi ki gecen kar yagdi o da sürekli onu öne sürüyorsunuz.
Konuyu bilmiyorsun, neden zıplıyorsun. Her tarafa aynı mesajı yazıyor. Yok yağmadı , yok etmedi. Ondan başka ağlayan sızlayan yok. Tek Batı Karadeniz'de yaşayan o mu? Birşeyler bilmiyorsan sorarak öğrenebilirsin.
-
Yoğunu geri çekmiş MGM
O zaman geloooooo..
-
Semih Ö. 15-20 Ocak'ta 1 metre kar aldın. Hâlâ daha neyin ağlamasını yapıyorsun. Sen ağlarsan diğer bölgelerde ki arkadaşlar ağıt yakması lazım.