Efsane dek var şuan ❄️
Konum bilgilerinizi ilçe olarak düzenlerseniz nereye kar aldığınzı öğrenebiliriz.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturEfsane dek var şuan ❄️
Konum bilgilerinizi ilçe olarak düzenlerseniz nereye kar aldığınzı öğrenebiliriz.
Thundersnow kar yağışı başlıyor demek arkadaşlar. Gökgürültüsü eşliğinde Dek yağışı alıyoruz. Sistemin gücü şimdi daha da artacak.
Sıcaklık düşüşü ne zaman olur, bu gece bekleniyormu. Yağış çok güzel arama arada erime su damlaları görünüyor. Bu gece donma olur mu.
Aynen kardeşim. Bu günden sonra sıcaklık sorunu olmayacaktır.
Can hoca haritalı tahmininde 1-3 demiş zaten.
Yaw arkadaş video atmış arabalar Kar'dan gözükmüyor.. Başakşehir-Kayaşehir tarafında.
Başakşehir 70 metre'de 30 cm kar var. Örnek vereyim. Küçükçekmece ile Başakşehir arası 15 km göl çekmeceyi ısıtıyor.
UsTaD abi senin konum kac cm
Şu an başka yerdeyim. Gaziosmanpaşa'da burda yerlerde 5 cm arabalar üzeri hiç dokunulmayan yerler 15 cm var.
Hadi perşembeye kadar burdayım bakalım nolcak konumum
He bu arada konumumuz aynı. Bunu da söyleyeyim.
Perşembe'ye kadar İstanbul kar yağışlı, burda isyan edenleri o zaman göreceğim.
Ben görünce mutlu oluyorum çünkü orada da illaki mutlu olan insanlar vardır. Başkalarının mutluluğuna üzülmek çokta iyi birşey değil bence. Herşey Allahtan ❄️
Valla doğru yoruma ne denir? Ben ve Whisper abi de öyledir. Başka yerlerde yağsa bile biz mutlu oluruz. Nasip kısmet dediğiniz gibi Herşey Allah'tan.
Castiello68 eline sağlık kardeşim.
Darısı Bütün Karadeniz'e inşallah.
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Kİm bu?
Hayırlı günler, arada fotoğraf atın bizde görelim ?
temizlenenb arabalar yeniden dolmaya başladı
Burası da öyle.10 cm var.