arkadaşlar kar tutan ve yağış olan bölgeler foto atabilir mi
İnşallah kardeşim. Olursa atarız tabi ki. İnşallah size de tatminkar kar gelir sizde bize atarsınız.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturarkadaşlar kar tutan ve yağış olan bölgeler foto atabilir mi
İnşallah kardeşim. Olursa atarız tabi ki. İnşallah size de tatminkar kar gelir sizde bize atarsınız.
GFS bu arada 4 saat 45 dakika var
onun için uyuyalim artık sabah ola hayrola herkese iyi gclr
Burda fena yağış var. Çok güzel ses geliyor dışarıdan.
990 mb sayesinde dengelendi. ama kısa sürüp gidiyor. Ben avrupa yakası için olumlu bişey görmedim. Gören var mı arkadaşlar sistem süresi kısıldı. Soğuklar kısıldı.
Aynı yağışı kısa zamanda verdi. Pazar'ı sorunsuz geçirelim. Gerisi Allah kerim.
Maşallah de ustad.
Maşallah. Maşallah.
Offfff offff. Bu ne böyle.
çok yavaş güncelleniyor bugün
Sistem takip ediyoruz ya o yüzden. ![]()
oldu mu :D
Olmuş evet. :alkıs:
The content cannot be displayed because it is no longer available.
Hazırız galiba ![]()
Çok mu karışık bana mı öyle geldi
Yapacak mısınız?
Dolu ve hortum uyarisi vermeyen kurum kurulus ve yetkili kisileri allaha havale ediyorum.
Herşey tahmin edilemez Eren.
Hayırlı geceler
ailesi
Hayırlı geceler canım kardeşim.
Selamun Aleykum
Abiler benim bir sorum var ben başka bir forum sitesine de uyeyim hava ile ilgili sadace takip ediyorum sizler için bir sıkıntı olur mu çünkü aşığım bu atmosfer olaylarına iyi akşamlar
Aleyküm selam kardeşim hoşgeldin. Hiçbir sıkıntı yok. Burası özgür bir platform istediğiniz gibi başka yerlere de üye olabilirsiniz.
Selamum aleyküm, nasılsınız? İyisinizdir inşallah
Aleyküm selam iyiyiz Elhamdülillah, sen nasılsın?
@Yusufff ve @SalihBey lütfen verdiğiniz sözlerde durursanız,beni de mahçup etmemiş olursunuz.
Ne bencilliği pişkinliği abi ya sabahtan beri soru sormaktan yoruldum azıcık kendi üyeni düşünsen benimle ilgilenirdin. Neyse kapansın konu buraya kadar
Özele bak Yusuf.