şey çok hoş ya 378 saat varken sistem ilk tohumlarını atarken biraz istikrar etmesini bekledim endeksler de uyunca çevreme 12 gün önceden kar geliyor dedim bakalım umarım bekleneni verir artık
İnşallah Hocam.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturşey çok hoş ya 378 saat varken sistem ilk tohumlarını atarken biraz istikrar etmesini bekledim endeksler de uyunca çevreme 12 gün önceden kar geliyor dedim bakalım umarım bekleneni verir artık
İnşallah Hocam.
john Snow Soğuklar doğuladı :D İtalya'nın neresindesin
Real Mardin.
İtalya daki yayınımız
Geloooooo...
@Ren geyigi hocam, diğer hesabınızın banını açtım. Ordan devam edebilirsiniz.
Günaydın, hayırlı günler. Lütfen olumlu değişiklikler olduğunu söyleyin ?
Günaydın size de hayırlı günler. Olumlu ya da olumsuz değişiklikleri model takibi yaparak öğreneceğiz. Hâlâ daha modeller mutabık değil.
Yağış işi çok değişkendir. Hele bi garantileyelim radar takipleri yaparız. Samsundan Artvine umarım herkesi memnun eder. Batı karadenizi zaten konuşmaya gerek yok onların yüzü her zaman güler
Onlar almasa da olur. =D
Bölge adına çok beğendim. Orta ve doğusu daha şanslı durdu bu güncellemede. Kıyılar sınırda falan değil baya baya kar alacak gibi.
İnşallah Karadeniz kıyıları istediği yağışa kavuşur. Özellikle orta ve Doğu Karadeniz bölgeleri.
Kapiyi açar diye korkuyorum ?
Doğru söylüyorsun Hocam. Temkinli olmak lazım
Zaten yaşlı nufüs, dişlikleri düşmüştür.
Gattuso attı
Onda o yetenek yok reis. Takozun önde gideniydi.
İtalyanlar vurdu gol oldu
Kim attı kim. Baggio mu?
Siciilya mafyası ile bağlantılarım var, ordan rus mafyasıyla bağlantı kurduk sistemi bize yollayacaklar Gfs mfs hikaye sistem bizde
Pablo Escobar varsa o iş tamamdır Hocam. Onu da kadroya katın. Sistem kesin sizde.
Sarp Özdoğan eline emeğine sağlık.İnşallah %30 risk kalkar. Sistem bize gelir.
?
Yeni görevinde başarılar Salih. =D
Nasip bu işler. Bakalkım nereye gidecek. Model takip ederek öğreneceğiz.