Selamlar komşu! :elkaldıranadam:
Aleyküm selam, Hoşgeldiniz komşu. :elkaldıranadam:
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSelamlar komşu! :elkaldıranadam:
Aleyküm selam, Hoşgeldiniz komşu. :elkaldıranadam:
İlk kez paylaşım yaptım. Hatam veya eksiğim olduysa affola.
Eline sağlık, olduysa da takılmayız öyle şeylere, teşekkür ederiz.
Ecm ciao italya mı dedi
Yok yaw aynı şimdilik takibe devam.
ben beğenmedim azor dik değil ülkeye zar zor giriyor soğuklar gerçekçi olmak zorundayım kusura bakmayın.
Şu yorumu 48. Saatte yapsanız hak vereceğim. Ama daha zaman var. Model takibi yaparak bunu öğreneceğiz.
UsTaD Geliyordan kastım efsane manasında söyledim hocam dediğiniz gibi işin abartı kısmını kastettim
Yok hocam bende sizi tasdik ettim manasında yazdım. Yanlış anlaşılmasın.
Beşiktaşı severim. Küçük kızım Beşiktaşlı büyük kızım fenerli ?
3. Olursa Galatasaraylı olsun.
Dün akşam ki maçtan sonra bile tartışma çıkmadı burada. Bu akşam nasıl çıkıo hayret ?
Beşiktaş büyük takım o yüzden =D
Saygı çerçevesindeki tartışmalara izin verilmeli bence ama küfürleşme falan olursa banlayın gitsin
Ban atmaya hevesli değiliz kardeşim. Şahısa küfür hakaret edilse bile, önce uyarı devam ederse o zaman ban atıyoruz. Kimse kimseden üstün değil. Her üyemiz bizim için değerli.
Bu konu da Futbol tartışalım. Takımları değil. Kendi takımınızı eleştirebilir ya da övebilirisiniz. Ama bunu başka takımların üzerinden yaparsanız, o iş değişir. Ortam bozulur. İkili tartışmalar çıkar. O yüzden kimse başka takımlara taş atmadan yorum yaparsa sevinirim.
Bu sene olmasa da seneye bu kadro korunr ise 1-2 kaliteli takviye ile çok iyi işler yapabiliriz.
Boşverin abiler, Top oynuyoruz burası daha önemli, rakip kim olursa olsun baskı kuruyoruz. Şu an ligin en iyi top oynayan takımıyız. Şenol Güneş'ten sonra ilk defa takım ruhu görüyorum ve sahada takım oyununu izliyorum.
Uzun vadeden hiçbir şeyin hayalini kurmamak beklentiye düşmemek lazım. Bunu hep söylüyoruz ama her defasında aynı hataya da düşüyoruz. Duygularımıza yenik düşüyoruz bazen. Ama yok düşmemek lazım. Geliyor meliyor da dememek lazım. Taa son 72 saate kadar kendimizi sıkıp ne kadar efsane de görsek heyecanı bastırıp takip etmek lazım. Doğrusu bu ben söyliyim. Ondan sonra canımız sıkılıyor başka bir şey olduğu yok. Kendimizi yoruyoruz hem de 50 defa değişeceğini bildiğimiz halde iki tane görüntüye düşüyoruz. Yok abi ben çarşambaya kadar geliyor falan demiyorum kendi adıma. Sadece izleyeceğim.
Geliyor dersinde abartmamak temkinli olmak lazım.
Avrupa yakası adına beklentimi 15-20 cm civarında tutuyorum. Üstü gelirse sevindirici olur.
O bile yeter kardeşim. İnan yeter.
şu 2 günlük sistem mi mini 87 ? soğuk yalayıp hop atlantiğe gidiyor tüm senaryolarda ve ana çıktı ile kontrolde
Karayelcii Hocam Hoşgeldiniz.
Abiler 384 h gfs kar haritasını atarmısınız
İsmail o veriler ücretli, sadece Sinan ve Can abin paylaşım yapıyorlar. Daha sorma lütfen olur mu? Sitede olsalar zaten paylaşacaklar.