Allah tez zamanda mümkünse şifasını versin inşallah Hocam.
UsTaD tarafından yazılan gönderiler
-
-
Biraz dinlensin bakalım.
-
Beyler tüm samimiyetimle söylüyorum. Şu sitedeki ortam aşırı hoşuma gidiyor. Sorular cevaplanıyor, dertler paylaşılıyor. (Geçen herkes sevdiğini haykırdı) bu siteye 1 yıl önce katıldım. İyikide katılmışım. Herşey için çok teşekkürler beyler. ❤️
Elimizden geldiğince saygı ve sevgi çerçevesinde yazmaya çalışıyoruz. Amacımız yönetmek değil, aile ortamı tadında paylaşımlar yapmak. Güzel temennilerinden dolayı da teşekkür ederiz.
-
Bazı şahıslar o kadar abartmış ki şimdiden İstanbul 1 metre kar yok Marmara' da bir metre kar. Bir dakikalık video yapıp kesin olmayan bilgilerle tıklanma hesapları peşine düşüyorlar. Resmen insanların kar sevdasını sömürme peşinde bazıları maalesef!. Hatta işi 1929 benzeri haliç ve boğaz donacak diyebilecek kadar pervasızlığa vardıran şahıslar bile çıktı meydana yani ayıptır yahu!. :@ :@
siberianhuso bu ihtimaller mevcut. Ama gerçekleşir ya da gerçekleşmez orası ayrı bir boyut kardeşim.
-
Ben bu akşamki sistemi marmara için kabul etmiyorum. Daha iyi olacak 1 metre kara gömülcez inş =DGfs'ye yön veriyorsun kardeşim. Olmaz böyle.
-
Sabah güncellemesi Batı kesimler adına Efsane verdi. Ama 240 saatlerde asla inanmam.
-
cografyaciburak Hocam öncellikle hoş geldiniz. Bizi onure ettiiniz. Forumumuz sizin gibi Nâif güzel düzgün tahminciler ile değer kazanacaktır. Kişiliğiniz ve üslubunuz takdire şâyân, aramıza katılmanızdan gurur duyuyoruz.
-
Kar nerdesin lan
Ah Karayel ah önce sen gelmelisin.
-
Selamün aleyküm Hayırlı bereketli cumamız olsun inşallah
Aleyküm selam Hayırlı Cum'âlar.
-
Selamün aleyküm hayırlı cumalar arkadaşlar
Aleyküm selam. Hayırlı Cum'âlar.
-
Selâmun aleyküm, Hayırlı Sabahlar, Hayırlı Cum'âlar ??
-
Gfsnin sabah güncellemesi yine bildiğimiz gibi
Öyle bir model çalıştırması takip edeceğime, Camdan bakarım, Havaya bakarım daha iyi.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Selamun Aleyküm arkadaşlar. Hayırlı günler dilerim
Aleyküm selam.
-
Bu sistemde konumum adına burada 5 cm yapsa bana yeter valla ama sürprize açık gibi bakalım akşam güzel çıkacak gibi hissediyorum soğuklar daha güçlü gelir inşallah
Yarım metre kar yağdı yaw konumuna, daha doymadın mı? Hay maşallah.