Arkadaşlar tatmin olamadınız biliyorum. İstanbul'da bende tatmin olmayanlardanım. İnşallah yeni sistemlerde bütün Karadeniz nasiplenir.
UsTaD tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hissedilen -8.2
Rakım farkı.
-
Semih Ö. çok fazla resim paylaşacaksan galeriden paylaş buraya paylaşınca 1 sayfayı sadece senin attığın resimler dolduruyor.
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Beklentimin çok üzerinde bir sistem oluyor
Sen bişey beklemiyordun ki en son gün bile fosladı falan diyordun.
-
Hocam ben gece hiç takip edemedim gece boyu hiç geldi mi böyle büyük dekler yoksa ilk mi bunlar
Yok kardeşim dek oluşumu yeni başlıyor.
-
Karadenizli kafası fevri adamız kardeşim ?
Halit kardeşim. Yakın vadede CAN bu işi iyi çözenlerden bu sistemde ne desek bilemem. Değişik şeyler yaşıyoruz. Araçla 15 dk mesafemde olan yer 20-25 cm kar var. Bende örtü yok. O yüzden

-
Haydi Karadeniz inşallah sizde az da olsa nasiplenirsiniz.
-
İncinmişsin dedi.
-
Yarın asıl bomba patlıyor 2015 dek yağışını bilen beğensin

Hocam profil bilgilerini düzenlerseniz memnun oluruz. Yaş, Cinsiyet, konum.
-
avcılarda çok güzel başladı ama şimdi durdu gitti. araba ve çimlerde kaldı kar falan. nolcak gece? yağış olacak mı yoksa sistem bu şekil mi yani? çok soru sorduysam af ola
hayırlı geceler herkese.Gece dek bekliyoruz Hocam. Devam edecektir.
-
Arkadaşlar resim yüklerken şu butonu kullanırsanız resim sayfayı kaplar net görünür.
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Hocam yanlış anliyorsunuz. Sizin ve burdaki bütün uzmanların bilgisine saygımız sonsuz. Bu forumda bulunmaktan yana çok mutluyuz. Sizin bilginize de güveniyoruz. Sadece birden fazla fikir olması da güzel. Tabii ki bizler birden fazla bilim insanı ve uzmana güveneceğiz. Size de diğerlerine de..
Hocam kimseye bişey dediğimiz yok. Yanlış kelime kullanılmış diye düşünüyorum. Çok güvendiğim Hocam'dan aldığım bilgiye göre yazarsan burda ki tahmin yapan arkadaşların yazdıklarına güvensizlik anlamında taşır. Ben CAN kardeşimin o haritaları hazırlamak ve görsel paylaşım yapmak için 1 gününü harcadığını biliyorum. İşin ucunda emek var her zaman eleştiriye de açığız. Tahmin tutmasa bile eleştirebilirsiniz. Ama emeğe saygı gösterilmemesi benim hoşuma gitmedi. Neyse biz yanlış anlamış olalım. Yoksa Tokatlı kardeşimden de sende de çok memnunum. Sağolun yazıp çiziyorsunuz. Sizinde emeğinize sağlık. Baştacısınız.
-
çok güvendiğim bi hocamdan bilgi aldım orta akdenizden gelen siklon batı karadenizden gelen cepheyle çakışacak dedi tokat kayseri sivas çevrelerinde yoğun kar yapacak 50 cmye varan kar dedi Halitaydemir Berkayucurum60
Bizde çok güvendiğimiz tahminleri %90 tutan CAN hocamızı takip ediyoruz.
-
sıcaklık genelde kuzey ilçelerde tırmanmış poyrazın etkisimi acaba
AYnen