14-15 arası zaten havada kar diye tahminlerimizde yazdık. Neyin hesabını yapıyorsunuz anlamadın.
UsTaD tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hava 6 derece bisey olmaz pazara kadar
Bende Küçükçekmece'deyim buz gibi burası.
-
Şebinkarahisar'da kar yağışı varmış. Bilgisi olan var mı?
-
EnesT_ orda İstanbul Ana karasından kopan bir parça var.
-
Universiteler kapanmasaydi bende bahçelievlerdeydim
kacirdik sistemiHayırlısı böyleymiş
-
Niye öyle oluyor o zaman bütün moralim bozuldu valla ya
Radar takini yapınız hocam.
-
Sinan abiningordugunu semih abide gorur ama sinan abi sana bırakıyorum konuşmayı Sinan
Sistem Sinan abinin Semih hoca karışmaz. Tahmin yapan kimse sistem ile o ilgilenir. Racon böyledir Salih.
-
Semih Ö. radar takibi yapmak lazım artık. Bölgen sistemin en şanslı yeri sayılır.
Benim yazdığımı okudun mu?
-
Semih Ö. radar takibi yapmak lazım artık. Bölgen sistemin en şanslı yeri sayılır.
-
Abi tesekkurler semih abi ne zaman AKUSTIK AY SONU aciklamasi yapicak saygilar abi

Ay sonu Akustik için yanlış kapı çalıyorsun Semih abin değil Sinan abin ile iletişim kurman lazım.
-
Havada görürsen belki Salih başka bişey bekleme.
-
Konumumda hava açtı baya noluyor ya açma yokdu hesapta sistem mi gitti yoksa neler oluyor niye açtı hava
Hocam radar takibi yapınız.
-
Hocam rota direkt konya üzerinden o yüzden yağsa bile tatmin edici olmayacak iç anadolunun doğusu ve batısı şanslı ama ortası cidden yazık
Hocam ben Konyalıyım belki ondan olabilir.

-
Geçen sene tek kar gören kıyı şeridi Karadeniz arkadaşlar. Karadeniz geçen sene efsane sistem aldı. İnşallah yine alır. Ama biraz sabretmeyi ve şükretmeyi bilmek gerek.
-
Konya ovası için üzüldüm gecen haberde gördüm zaten çok zordalardı kar örtüsüne ihtiyac vardi ama zor bundan sonra
İç Anadolu her türlü yağışta kar alır bu saatten sonra.