%38 ?
Çok güzel senaryolar.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur%38 ?
Çok güzel senaryolar.
Gfs Sabah çıktısına göre İstanbul'a 3 gün kar verdi.
Güncel diyagram
Samsun için umarım sistem netleştikçe bulut seviyesindeki rüzgarlar karayel değilde yıldız ya da poyraz eser. Kareyelli bile 30cm alıyor gibi duruyor kıyılar ama şahsi tahminim bu şekilde gelirse ve rüzgar poyraz olursa 45cm üstünü görebilir tekrar kıyılar. Hele olduğum yerin rakımı 150 çok daha iyi olabilir bizim oralar için.
İnşallah Hocam Allah gönlünüze göre versin.
Hadi hayırlı Olsun.
Avrupa son zamanların yine sert sistemine hazırlanıyor.Bize de parça gelecektir kuvvetli soğukların doğulamasıyla
İnşallah Hocam.
Arsenal'in genç yıldızı Hector Bellerin, antrenmanda 40 metreyi 4.42 saniyede koşarak en hızlı futbolcu oldu.
Hector Bellerin mi
Evet bana göre toplu topsuz
">Yoğun bi kar yağişi var şuan.
Dünyanın en hızlı futbolcusu.
2017'de ne olduysa benzeri olur böyle bir sıcaklık düşüşü olursa. (10-15 derecelerden -10lar)
Yağış ile soğuk kesişmesi önemli 2017'de siklon ile soğuk aynı anda girmişti. 10 dk yağmurun ardından yerler fazla ıslanmadan direk kar olarak aldık. İstanbul için konuşuyorum.
İstanbul ilk kar ne zaman yağar
Seninle aynı sorunun cevabını model takibi yaparak bizde arıyoruz İsmail. Şu anda 15 Ocak gibi görünüyor değişmez ise.
Valden voltran konum olarak en şanslı kişi olarak görünüyor. Özellikle bu sistemde.
Yeni üye olan ve profil bilgileri eksik olan Arkadaşlar.
Lütfen Profil bilgilerinize Yaş, Cinsiyet ve Konum Bilgilerini Eksiksiz girmeleri Rica olunur.
İyi forumlar...
Dr.Selamet 150 ₺'le
Ömer 100 ₺'le
Eser14 50 ₺'le para ödülü kazanmıştır.
Kremlin21 ve Ömer bana özelden ulaşıp hesap numarası atmaları rica olunur.
EFT'ler tatil sebebiyle Pazartesi günü yapılacaktır.