Sibiryali Hocam eline sağlık. Denk gelsin inşallah.
UsTaD tarafından yazılan gönderiler
-
-
youtubeden merakla takip ediyoruz sizi hocam ınşallah g.dogu adına da etkili bi sistem alabiliriz
Abone olup bildirimleri açarsanız. Emre Temur Hocam'ızın yeni videolarını ilk izleyenlerden olursunuz.
-
Kışlar kötü de geçse hiç kar yağışı görülmemiş bir kış mevsimine az rastlarız bu yüzden en azından havada da olsa bir iki tane kar yağışı alabileceğimize inanıyorum. Tabii bu örtülü kar umudumu yitirdim anlamına gelmiyor Ocak ortası sistemine güveniyorum bize güzel şeyler sunacak. Tamamen tahmin dışı hislerim ve düşüncelerime bağlı olarak söylüyorum bunları.
Bunu buraya alalım Y_usu_f
-
Gecemiz Mübarek olsun. ??
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Modeller tamda persembe gunu toparladi. Detaylar gece.

Heyecan ile Bekliyoruz Semih usta.
-
Bu geceden itibaren İzmir ağırlıklı olmak üzere kıyı Ege'de yağış olacak. Yarın gece saatlerinden itibaren ise etkisini kaybedecek.
Radar takibini windy den yapacağım. 4 -5 Ocak civarı iyi yağışlar alabiliriz takipteyim.
He şöyle yaw değişik arada mesajlar yaz.
-
Doğum günü olan arkadaşlar iyi seneler.
-
Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Sivasspor karşısında alınan galibiyetle 2020 yılında en çok puan toplayan ve en yüksek puan ortalamasına ulaşan teknik adam oldu. 29 maçta 60 puanla 2.06 puan ortalamasına ulaşan Yalçın’ı 31 maçta 58 puan toplayan ve 1.87 ortalama yakalayan Fatih Terim takip etti.
-
UsTaD abi şu havaların din ile etkisini araştıran bir yazı paylasabilirsin yada böyle bir konu açabilirsin çok merak ediyorum
Kuran'da çok ayet var bununla ilgili kardeşim.
-
Ama arasında en kötüsü çin aşısı diyebilirz sanki

Whisper Dayı tm seyda cevap verdiyse tmdir gerek kalmadı acmaya:D
Aç yaw anket yapalım mübarek. Ben kendi fikrimi söyledim. Sadece benim fikrim önemli değil. Anket fikri güzel.

-
DSÖ:Aşının koruyacağına kanıt yok
Uğur Şahin: Aşıyı ürettim ama ben aşıyı olmayacağım
Bill: Ben ve ailem hiç aşı olmadık ama tüm aşı şirketlerine para yağdırıyoruz
Çin: Şuan Çin'de aşının kullanımına izin yok.
Aşı üretenler:Sorumluluk kabul etmiyoruz
Türk(çakma) Aydınlar: Aşı Olmayan vatan hainidir
-
Yetkili birisi bir anket açsın.Türkiye ye gelecek olan çin aşisını olmak ister misiniz diye.Bakalim aşıya olan güven hangi seviyede

Türkiye'ye gelecek Çin aşısını geçelim , Ben hiçbir aşıya güvenmiyorum.
-
İki el sıkasım geldi =D

-
Bunlara ölüm yok muymuş abi

Aşıya teşvik bence, artık zaten kimse önemsemiyor. Yasak falan vs vs.
-
Moskova Belediye Başkanı Sergey Sobyanin, koronavirüs aşısı olan kişilerin şehirde uygulanan kısıtlamalardan muaf olacağını açıkladı.