Övünmek gibi olmasın ama.. Ya da olsun farketmez
Dereyi görmeden paçayı sıvamayalım biz yine de
Yani Sarp Özdoğan ?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturÖvünmek gibi olmasın ama.. Ya da olsun farketmez
Dereyi görmeden paçayı sıvamayalım biz yine de
Yani Sarp Özdoğan ?
Selamın aleyküm kardeşlerim
Sohbet dinlemek isterseniz
Kerem Önder , Hüseyin çevik , Halil konakçı , Nurettin yıldız , Mustafa özşimşekler hocalarımızı tavsiye ederim
Ehli sünnet hocalardır ??
Aleyküm selam kardeşim. Aynı yolun yolcusuyuz. ![]()
Şu an Kur'an'da meteorolojik kavramlar üzerinde nasipse yayımlanmayı bekleyen bilimsel bir makalem var
Ooo Maşallah Hocam. Rabb'im tez zamanda bitirip yayınlamayı bize de nasip olursa istifade etmeyi nasip etsin.
Ben Düzce ilahiyat fakültesinde Arap dili ve belagati anabilim dalı başkanıyım doktoramı tefsirden yaptım Marmara ilahiyat fakültesinde 2005 de bitirdim.
Maşallah hocam. Allah daim etsin. Bu konuya ilminizi ve bilginizi de bizimle paylaşabilirsiniz.
Üstad dostum sizin gerçek hayatta göreviniz nedir hocalık var mı?
Hocam belli bir görevim yok, ama sürekli ilim almaya çalışıyorum. İlahiyat mezunu bir hocamız ve bir grup arkadaşımızla kurduğumuz dernekte faaliyet gösteriyoruz.lmihal okuyor, Hadis-i şerif ezberliyorum. Şu an Fasih Arapça öğreniyorum. Yalnız pandemi yüzünden ara verdik. Arapça'yı öğrenip Arapça tefsir okumayı düşünüyorum.
Bilmiyordum abi özür dilerim her yerde kutlanınca bende günah değildir sandım
Zaten bilmediğini bilmen öğrenmen için yazdım kardeşim. Siz de bizi uyarın bilmediğimiz konularda özürlük bir durum yok Ömer'im. Allah hepimize rahmet etsin.
Bursamızın meşhur lodosu geri dönüyor.
Aynen kardeşim.
Allah kıldığımız namazları kabul etsin
Tüm Hristiyanlarının da Noel'ini kutlarım
Zaruret harici Kâfirlerin bayramını tebrik etmek haramdır.
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا تَتَّخِذُوا عَدُوِّي وَعَدُوَّكُمْ أَوْلِيَاءَ تُلْقُونَ إِلَيْهِمْ بِالْمَوَدَّةِ وَقَدْ كَفَرُوا بِمَا جَاءَكُمْ مِنَ الْحَقِّ يُخْرِجُونَ الرَّسُولَ وَإِيَّاكُمْ أَنْ تُؤْمِنُوا بِاللَّهِ رَبِّكُمْ
“Benim de düşmanım, sizin de düşmanınız olanları dost edinmeyin. Onlar, size gelen gerçeği inkar etmişken, onlara sevgi gösteriyorsunuz; oysa onlar, Rabbiniz olan Allah’a inandığınızdan ötürü sizi ve Peygamberi yurdunuzdan çıkarıyorlar.” (Mumtehine, 1)
Eline sağlık Ömer
Hayırlı Cum'âlar ??
Orada çıktım geldim 100mt sonra sola döndüm
Püüüüü =D
Sistemin en uç noktadan bizi etkileyeceğini sanmam belki kuzey kesimler onun dışında avrupa odaklı olabilir.
Yanlış yere geldin sanırım ağlama konusu ilerde 100 MT sonra sağa dön sonra kendini sal aşağı karşına çıkacak.
Angora Ankara'da hafif kar yağışı var sanırım.
DOMAGOJ VİDDAAA 1-0
Kötü oynuyoruz