İstiyorsan Hakk’a varmayı,
Meslek edin gönül almayı,
Bırak saraylarda mermer olmayı,
Toprak ol, bağrında güller yetişsin.
Hz. Mevlâna
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturİstiyorsan Hakk’a varmayı,
Meslek edin gönül almayı,
Bırak saraylarda mermer olmayı,
Toprak ol, bağrında güller yetişsin.
Hz. Mevlâna
Hayırlı Cum'âlar ????
Ya bı çekilin şurdan,rahat rahat atıp tutacaz
Konuya admin,yönetici,baskan bölge sorumluları vsvs giremez.
Ben hariç :kas:
He he ben üyeyim he he ![]()
Sinerji merkezi değil sallama merkezi desek daha iyi olacak.
![]()
Allah dualarımızı kabul eder anlamında söylemek istemiştim
Âmin kardeşim. Duâ edin icabet edeyim diyen bir Rabb'imiz var. Yeter ki istemekten vazgeçmeyelim.
"Hani İbrahim ve İsmail, Kâbe’nin temellerini yükseltiyor (bir yandan da şöyle dua ediyorlardı:) “Rabbimiz bu ameli bizden kabul buyur. Şüphesiz ki sen, (işiten ve dualara icabet eden) Es-Semi’, (her şeyi bilen) El-Alîm’sin.”
Bakara suresinden bir ayet.
En yüksek 12.4
En düşük 6.8
Sedat agabey vardı bı de.sıstemcı rumuzuyla dımı.cok sey öğrenmısımdır kendisinden.su an nerelerde bilemem.
İnzivada kendisi bıraktı o işleri telden bağlantım var kendisiyle adam gibi adam.
Trabzonspor'da Banker Bilo penaltı kaçırmış.
995'lik siklon mu? ![]()
Eren hayırlı olsun. Denk gelir inşallah.
Anatolia06 aynen kardeşim. Kar yağması lazım. Kıyılar ve iç bölgelere özellikle.
Sezon başında yaptığı flaş transferlerle dikkatleri üzerine çeken Fatih Karagümrük, son olarak Helles Verona forması giyen Fabio Borini'yi kadrosuna kattı.
İstanbul ekibi, kariyerinde Chelsea, Roma, Liverpool, Milan gibi takımların formasını giymiş olan ve son olarak Hellas Verona'da forma giyen hücum oyuncusu Fabio Borini'yi transfer ettiğini açıkladı.
Sizlerde hoşgeldiniz arkadaşlar.
Aralık sonu ocak 1ila 4 gibi sistem daha bu sistem de yüksek olasılıkla kırım üzerinden yüksek basınclı ( Deniz etksi kar yağışı) olabilir.
Önümüzdeki 4 periyotluk durumu geçişini görelim sonra bunun da detayına gireriz.
İyi geceler
Hocam tam isabet olabilir. :alkıs: