Eyvah başladı mı Salih Reis?
UsTaD tarafından yazılan gönderiler
-
-
evet geliyor kehanetim bu
Ne geliyor Salih Reis?
-
Herkese iyi akşamlar Mersin’de hava 18 derece açık .ben bu havaya bir anlam veremedim geçen hafta 40-45 dereceyi gördük sıcaktan bunaldık şimdide akşamları dışarı ceketsiz çıkılmıyor üstelik hazirana girdik nerdeyse, çok garip gerçekten .
Ha birde geçenlerde intenette 2020’de güneş lekelerinin görülmediği bu yüzden mini buzul çağı olabilir tarzı yazılar gördüm bunların aslı nedir onu da cevaplarsanız sevinirim .
93 harbi izle kardeşim Emre Temur hocamız istatistiksel video yayınlamış sorduğun konu ile ilgili;
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Konumuma özel yağış var.
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
bu sene kasirga olucak
Dünya Koroanvirüs gündemiyle meşgulken Kuzey Kutbu'ndan gelen son haberler pek iç açıcı değil! Bilim insanları, daha önce görülmeyen bir ısı dalgasının Kuzey Kutbu'nu etkisine almasıyla, bu hafta bölgedeki sıcaklığın 30 dereceye kadar yükselebileceğini belirtti. Uzmanlar, bu yıl rekor bir şekilde ılık bir kış geçiren Sibirya'dan gelen sıcak hava dalgasının Arktik'te buzul erimelerine ve deniz yükselmesine neden olabileceği konusunda uyardı
-
https://www.posta.com.tr/yeni-bir-felak…anmisti-2257113
GERCEKTEN GELIYOR OLEYY
Aha gelooooooo

-
Zonguldakli67 güzel bilgiler emeğine sağlık.
-
-
profil fotom nasıl ??
Diktatör severim dersin

-
Fıtr bayramımız mübarek Olsun.
-
Bence oluşur abi iklim değişikliği var
Oluşursa seni Alnının ortasından öpeceğim.
=D
-
medicane olusur mu UsTaD abi cevaplarsan sevinirim
Salih reyiz şu an hindistan ve Bangladeş tarafında aktif bir kasırga var. İstersen onu getirelim. Türkiye'de en fazla Süper Hücre,Downburst görebilirsin.
-
Strateji dünyasının en popüler ve köklü oyunlarından Sid Meier's Civilization VI, geçtiğimiz hafta GTA 5’i ücretsiz sunan Epic Games’in yeni bombası oldu. Steam’de 219 TL’ye satılan şahane oyun, Epic Games Launcher’dan 1 hafta boyunca ücretsiz olarak indirilebilecek.
Epic Games, geçtiğimiz hafta tüm dünyayı şaşkına çevirdiği ücretsiz GTA 5 sürprizinin ardından fırtına gibi esmeye devam ediyor. Oyuncuların yoğun ilgisine maruz kalan, hatta Rockstar sunucularının çökmesine yol açan bu kampanya dönemi, şimdi Civilization VI ile devam ediyor.
2016’da piyasaya sürülen sıra tabanlı bir strateji oyunu olan Civilization VI, türün sevenleri tarafından zaten tahtın sahibi. Ücretsiz olması nedeniyle ilk defa Civilization VI indirip oynayacaklar için de oyundan kısaca bahsedelim. 1991 yılından bu yana yayınlanan Civilization serisinin devam halkası olan Civilization VI, medeniyetler inşa edip onları çağlar boyu geliştirebileceğiniz soluksuz bir strateji oyunu. Oyuna, çıkışından 3 yıl sonra bile apayrı oyun niteliği taşıyan önemli DLC paketleri sunulmaya devam etti.
The content cannot be displayed because it is no longer available. Bunu hatırlat Semih Ö.
-
Sen diyosan vardır reis
Ne güldüm yaw yarıldım hatta üle Eren çok yaşa emi :-D=D
-
Acaba bu yağışlar geldiğinde gökgürültülü mü olacak yoksa gri havada 12 13 derecede yağan uyuz yağmurlardan mı görücez
MGM İstanbul'a iki gün gökgürültülü yağış gösteriyor. Anlık oraj olma ihtimali var. Radar takibine devam artık.