100. Sayfa hayırlı uğurlu olsun.
Açılışı whisper abi yapmış.
Emekli adam her kapıyı açar.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur100. Sayfa hayırlı uğurlu olsun.
Açılışı whisper abi yapmış.
Emekli adam her kapıyı açar.
30 dakika kaldı.
Başlıyoruz Hocam.
Güncellemeler çok heyecanlı geçecek. Her güncelleme zaman yaklaştıkça daha çok önem arz edecek.
Trakyada bu durum her zaman bu şekilde çok anlamam ama yinede model takip ediyorum ne zaman bi sistem gelse ya sistemin girişinde sıcaklığın yeterli olmadığı seviyede yağış olur ya da sistem ülkeyi terk ederken yine aynı seviyede yağış olur o da çoğunlukla olmaz sistem güçlendikçe yağış kaybolur -10 seviyelerinde modellerde hiç yağış görmedim desem yeridir çok tuhaf bir yerdeyiz.
Son yıllarda maalesef böyle tepki ab'si olmayınca kuru soğuk yiyorsunuz.
Öncelikle yağış sorunu şuan konuşulacak bir mevzu değil kafası karışık olupta soruları olan modeller var. Önce bi cevaplarını bi verelim yağış pazartesi netleşir
:alkıs: :alkıs:
Abiler,Kardeşler CAN hocamızın muazzam bilgilerinden faydalanın başka forumda bu esnekliği bulamazsınız. Ya mesajınız silinir ya da ban yersiniz.
Şaka bir yana herkes özlediği kar yağışını konumunda görür inşaAllah.
Ben 130 cm diyorum ve susuyorum.
![]()
![]()
![]()
Arkadaşlar çok bilgi kirliliği var bilmeyen arkadaşlarda inanıyor. Biraz daha düşünerek mesaj yazalım. Daha bozan birşey yok. Yarın akşam'a kadar kesin konuşmuyoruz. Takip yapalım şimdilik.
Akşam yağışı düzeltecek hislerim öyle söylüyor.
Hisler aynası gibi adamsın Yusuf ![]()
Ull olabilir bu arada ukmo ull oluşturabilecek potansiyel sunuyor. Gfs 17.sdnaryoya bakın
Gfs'de de verdi ull bir kere bakalım yağış için acele etmeyelim.
Kardesim zaten siklon var az daha güneyli olursa iş tamam.
Siklon var ama soğuk ile çakışmıyor.
Antalya'da ege arası.
Keşke dediğin olsa Canım kardeşim.
Giritte siklon oluşacak mi merak ediyor um.
O izobarlara göre giritte siklon oluşmaz zor.