Soğuğu aldık zaten abi. Yağışla savaşıyoruz şuan
Sana ne diyorum bak pazar akşamına kadar temkinli olmak lazım pazar akşamı modeller ne gösterirse artık fazla değişmez. Ama yağış öyle değil. Dek var siklon var her an değişebilir.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSoğuğu aldık zaten abi. Yağışla savaşıyoruz şuan
Sana ne diyorum bak pazar akşamına kadar temkinli olmak lazım pazar akşamı modeller ne gösterirse artık fazla değişmez. Ama yağış öyle değil. Dek var siklon var her an değişebilir.
Benim için savaş sona ermek üzere bizde yağış sıkıntısı çok yok. İstanbullular akşam savaşacak yağış için. Şimdiden iyi şanslar size.
O iş son 48 saate kadar belli olmaz. O yüzden önce sistem alalım gerisine bakarız.
Bay Hava Iconun dediği olacak diyor ya ondan merak ediyorum
Hayatında icon takip etmemiştir belki sadece kendi egosunu tatmin etmek için şimdi icon'u gösteriyor.
Olsun onun bile güzel vermesi iyi bir şey.
Son güncelleme'de en berbat veren model icon bakalım şimdi ne gösterecek.
Evet Icon güncelleniyor
İcon tırt bence takip etmeye değmez.
kocaeli nasıl olur
Yoğun kar alırsınız şu an ki görüntüye göre ama Can hocam daha ayrıntılı cevap verecektir.
Eren sistem nasıl beğeniyor musun?
Can abi Akdeniz niye bu kadar hareketli
Akdeniz değil ki Manisa'da olmuş.
Bu beşiktaşı Sergen Yalçın da kurtaramaz.Bu takımı Abdullah Avcı iyi yere getirmiştir bence.Takım bile demek istemiyorum bu yeteneksiz oyunculara:D
Yeteneksiz mi kaymaz bu kadar fanatik olma. ![]()
Sergen Yalçın zaten koşa koşa gelirim demişti.1.5 yıllık hayırlı Olsun.
Karadeniz55 doğru atımlı fayların karakteristik özelliği aynı yerde aynı zamanda iki ya da daha fazla büyüklükte deprem üretebilmeleri dikkat ile takip edilip önlem alınması lazım KahramanMaraş,Malatya ve Elazığ çevresinde hâlâ büyük risk var. Umarım başka deprem olmaz.
Elazığda 15 Malatyada 4 Kişi Hayatını Kaybetti 922 kişi yaralandı
Allah Rahmet eylesin Yaralılara Acil Şifalar Diliyorum
Büyük Bir Depremdi.
Âmin Âmin kardeşim. İnşaAllah can kaybının az olmasını temenni ediyorum.
“3310’dan tüm birimlere; Diyarbakır halkına eziyet edeni yakarım!..”
The content cannot be displayed because it is no longer available. Mekani cennet olsun insallah
Âmin Âmin Sümme Amin.
01.40: Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum: Elazığ'da 5, Malatya'da 25 bina yıkıldı.
01.34: Sağlık Bakanı Koca: Elazığ'da 13, Malatya'da 5 kişi hayatını kaybetti.01.19: Süleyman Soylu: Elazığ'da 10 Malatya'da 5 kişi hayatını kaybetti. Enkazda kalan 30 kişiye ulaşmaya çalışıyoruz. Elazığ'da 405, Malatya'da 148 vatandaş yaralanarak hastanelere getirildi.
Allah yardım etsin. Kaybımızın en az olması temennisiyle.