üsküdar sahili sormuştum cevap gelmedi galiba
Sahiller sıkıntı kardeşim beklentini düşük tut 3-4 Ocak sistemi sınırda bir sistem 1-5cm anca örtü oluşur. Örtü sanıyorum ki kalitesiz olur.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturüsküdar sahili sormuştum cevap gelmedi galiba
Sahiller sıkıntı kardeşim beklentini düşük tut 3-4 Ocak sistemi sınırda bir sistem 1-5cm anca örtü oluşur. Örtü sanıyorum ki kalitesiz olur.
İstanbul K.Çekmece İkitelli kaç cm olur ?
EmreKaya Duvar yıkıldı zaten geçebilirsin![]()
Hocam ben Canakkale de metreleri hazırladım siz ne dersiniz
Bence Metre hazırlama erzak stok yapmaya başla Çanakkale ile bağlantı kesilebilir.
Beyler şöyle söyleyelim siz anlayın %85-90 ihtimalle kara gömüleceğiz.
Son bir gün daha sabır edelim gelişmeler iyi yönde bir aksilik çıkmazsa yarın detaylı bilgiyi CAN verecektir.
Büyük Üstad Bediüzzaman hazretlerinin sözlerine de tefsirine de boynumuzu eğeriz. Mkaymaz21 kardeşim.
Yahudi Hristiyan ile ticaret yapılabilir alışveriş yapılabilir patronun olabilir komşun olabilir ama asla müslüman kardeşin gibi olamaz.Yani bu dostluk değil sınırlı ilişkidir ve bunlara izin verilmesinin sebebi müslüman olarak Hristiyan Yahudilere karşı İslam'ı aşılamak bu ticaret yaparken yaptığın dürüstlük ile komşuluk yaparken hakkını gözetmek ile alışveriş yaparken doğruluk ile olur böyle yaparsak zaten senin alışveriş yaptığın ticaret yaptığın komşuluk yaptığın yahudi yada hristiyan İslam'ı benimseyerek İslam'ın gerçek hak din olduğuna inanarak iman edecek yalnız sınır bellidir aşmamak şartıyla ile.
tmm sorumu burdan soruyorum haftaya izmire kar var mı
1-2 güne kadar detaylı tahmin yapacağız takip edersen öğrenirsin modeller hala mutabık değil artık soru sorma kardeşim takipte kal.
Gfs paralel efsanevi çıktılar sunmaya devam ediyor. 4 Ocak 10 Ocak arası İstanbul'da 850 hpa da -10 ve - 12'ler cirit atıyor.
Bir Müslüman Yılbaşı Gecesi Kutlamaz Kutlayamaz neden mi işte nedenleri;
HIRİSTİYANLARA MEYLETMEKTİR !
“Zulmedenlere meyletmeyin; sonra size ateş dokunur. Sizin Allah'tan başka dostlarınız yoktur. Sonra (O'ndan da) yardım göremezsiniz!”(Hud 113)
HIRİSTİYANLARI DOST EDİNMEKTİR !
“Ey iman edenler! Yahudileri ve Hıristiyanları dost edinmeyin. Zira onlar birbirinin dostudurlar. İçinizden onları dost tutanlar, onlardandır. Şüphesiz Allah, zalimler topluluğuna yol göstermez.” (Maide 51)
HIRİSTİYANLARIN YOLUNA UYMAKTIR !
“Kâfirler, iman edenlere: Bizim yolumuza uyun, sizin günahlarınızı biz yüklenelim derler. Halbuki onların hiçbir günahını yüklenecek değillerdir. Gerçekte onlar, kesinlikle yalan söylemektedirler.” (Ankebut 12)
HIRİSTİYANLARIN HEVÂLARINA UYMAKTIR !
“Dinlerine uymadıkça yahudiler de hıristiyanlar da asla senden razı olmayacaklardır. De ki: Doğru yol, ancak Allah'ın yoludur. Sana gelen ilimden sonra onların hevâlarına uyacak olursan, andolsun ki, Allah'tan sana ne bir dost ne de bir yardımcı vardır.” (Bakara 120)
Ecmwf çok kötü geldi modeller hala mutabakat sağlayamadılar. Sanırım sinan'ın dediği şey buydu
Sanırım 13 gibi tekrar bir salınım olacak gfs verdi bakalım Parelel verecek mi?
13'ündeki sistemi Karadeniz'e attı ama çabuk doğuladı Karadeniz için bile 1 günlük sistem oldu vade uzun bakalım takip edeceğiz. Değişime açık.
Sanırım 13 gibi tekrar bir salınım olacak gfs verdi bakalım Parelel verecek mi?
7'sinde tekrar bir salınım daha verdi gfs paralel Marmara için efsane güncelleme