5.1.2019 Cumartesi öğlene kadar beklenen kar kalınlığı gfs Paralel
UsTaD tarafından yazılan gönderiler
-
-
Gfs sabah çıktısı kötü Gfs Paralel çok iyi 5'i öğlen İstanbul'da 850hpa da -12'ler giriyor.
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Alçak basınçlı sistemleri gfs çözer
Aynen oda biraz zaman alacak vade yaklaştıkça herşey netleşir siklonun yeri belli olunca zaten sistem kendini belli edecektir
-
Kalsın böylece
:koşma: :koşma: 
Ağlayacak duvarımız bile kalmamış

-
6 ocaktan sonra daha iyi olabilir abi aslında
Az sabır sistem siklonlu sistem olduğu için modeller çözemiyor En geç 2'sinde genel bir değerlendirme yapacağız.
-
Duvar yıkılmış ya la seller sular duvarı yıkmış =D
-
Hristiyan bir toplumda olsaydık çoğu kişi inan Hristiyan olurdu niyie peki?Çünkü hiçbir araştırma yapmadan direk toplumdan oğrendilerini hayatına uygulardı.Ben ise diğer dinlerinde ne olduğunu öğrenip tam olarak gerçek bir Müslüman olmak istiyorum.
Porblemli düşünce hükmü kalkmış olan bir şeyi neden öğrenmek istersin. İsa A.s'a Allah'ın oğlu Meleklere Allah'ın Kızları diyen bir dini neden öğrenmek istersin herşey açık ve net ama ben seni uyarıyorum bu kitapları okumak İslam'dan çıkmaya götürüyor Bir çok örneğini biliyoruz
Benim derdim mürted olmaman başka derdim yok.
Dünyada çeşitli değişik inciler var hepsi farklı şeyler yazar haberin olsun.
-
Mehmet kaymaz kardeşim bu işin fetvası şöyledir dinleyip dinlememekte serbestsin
Bir Müslüman Akaid ilmini hıfz (öğrenmediği) sürece bozuk kitapların okunması caiz değildir.
Gerisi sana kalmış...
-
Bazı işlemlerden geçirip (örnediğin basit damıtma) içilebilir hale getirebilirim.Kaldı ki ben İncili hayatıma uyguluyorum demedimki.Sadece okuyup hakkında fikir sahibi oldum ve bunda bir sakınca görmüyorum açıkçası.
damıtma işlemini yapacak kadar bilgiye donanıma sahip misin peki?
Açıkçası şu değiştirilen ayetler ile değiştirilemeyen ayetleri ayırt edecek donanıma sahipmisin ?
-
tamamı insanlar tarafından değiştirilmediğini ve içinde Allahın ayetlerininde olduğunu biliyorum

Sütün içine kan damlasa süt ne olur içermisin?
-
Bu son zamanlarda Hristiyanlık dinini tam olarak oğrenmeye başladım.İncil' İokumaya hatta kiliseyi ziyarete gittim.Ve sonuç olarak islam'a bağlılıgım daha çok arttı.İlk başta biraz kendimi tuhaf hisettim
Çünkü bize öğretilen hristiyanlık çok farklıydı.Sizde araştırın. BİRŞEYLER ARAŞTIRMANIN FAYDASI ÇOK :olumlu: İnsanlar Tarafından değiştirilen kitaplar okunmaz bu seni İslam'dan çıkmaya gider böyle vakaları vakaları duydum gördüm biliyorum.
-
SNOWSTORM kardeşim profil bilgilerine konumunu girermisin? Tşk ederiz..
-
Nami kardeşim profil bilgilerine konumunu girermisin? Şimdiden teşekkür ederiz.
-
Daha henüz netleşmediğini biliyorum ama şuan için Kocaeli ne durumda onu merak ettim.
Bu şekilde gelirse en az 20 cm
-
Gfs Son öğle güncellemesinden sonra İngiltere Birleşik Krallığını fetih eden Azor'un yaptığı açıklama sonrası bölgenin yeni ismi Azor Birleşik Krallığı olarak Değişmiştir Dediği Öğrenildi. =D